HaberleR

güncel tanıtım sitesi

PARIS – Oyunu bu bizi70 kendi başına bir başarı olan yine kandırdı.

Belki de Rafael Nadal, Roland Garros’taki küçümsüyorken ciddiydi ve genel İtalya Açık’taki erken tur sınavının oğlu setinde topal yüzü bur asla kesinlikle kesinlikle sahtekarlık yoktu. ve özellikle sol ayağındaki eziyetten ve kronik ağrıdan eskiyen.

(9702) Nadal, en sevdiği olan Roland Garrosa dönerken gerçekten de gerçekten bir bölgede görüldü. Toprak kortlarında çok kısaydı ve toprak kort maçları bu sezon herhangi bir Avrupat şampiyonluğu yoktu.

Ancak Nadal için Paris kırmızı kili gibi bir tonik yok. Ve Pazar günü çekilişin en dolusu, sonra, Fransa Açık yüksek finalinde 8 seribaşını yapamayacak kadar yoğundu. 2 saat 18 dakika antrenmanında 6-3, 6-0.

Zafer, Nadal’a şampiyonadaki 14. tek yıllık unvanını kazandırdı ve ona geçenda daha yenilmez görünen bir Fransız Açık bir genişletti.

Ayrıca Novak Djokovic ve Roger Federer ile üçlü majördeki başarılıni genişletmeti. Nadal’ın şu anda 22 Grand Slam tekler şampiyonluğu rekoru var; bu, Nadal’ın burada finalde yendiği Djokovic’ten ve 40 yaşında oğlu diz büyütmeden halakte olan Federer’den iki tane daha fazla.

Pazar günü zafer, Billie Jean King ve İspanya Kralı VI. 34 yaşında.

Casper Ruud, Nadal’ın İspanya’daki akademisinde eğitim almıştı. Kredi… The New York Times için James Hill

Çok fazla kayıt var. Çok fazla uzun ömürlülük ve 23 yıllık bir Norveçli olan Ruud, Grand Slam tekler finalinde oynayan ilk Norveçli adam olarak Philippe Chatrier Court’a adayken hedeflerinin başarılarını kesinlikle değerlendirmeye ihtiyaçtı.

yıl ilk 10’a verdiği Ruud, kilden yerine karda daha iyi bir ulustan çıktığı için iki ana rol model oldu. Ona koçluk yapan ve tur göstergeleri 1995’te 39 numaraya kadar yükselen Christian vardı. Bir de aşırı topspin forehand vuruşu ve sert dövüşçülüğü ile Nadal vardı.

(9704)

2018’de Nadal’ın İspanya’nın Mayorkaki 800 tenis akademisinde takımıyla antrenmanlara başlamaya ve hatta Nadal’a karşı antrenman setleri oynuyor ve kaybetti.

Ayrıca Nadal ile golf oyna, rahat bir deneyim yaşamak için düşünceli Nadal’ın dünyasındakinin tenis kortuyla kendini keşfettiğinden.

Ancak Pazar günü Ruud’un turda Nadal ile karşılaşması için ilk kişiydi. (970

Ruud, “Bir Roland Garros finalinde Rafa bitirmek bu spordaki en büyük iletur” dedi.

Ve bu finalden önceydi. Şimdi satın alma değiştirmedi.

Devamını Oku