HaberleR

güncel tanıtım sitesi

(980070

(98002016 sonbahar, Dave Stewart, iki sezonda genel menajeri olarak görevden sonra Arizona Diamondbacks, bir şekilde yeterli yeterlidi.

“Dürüst olmak konusunda biraz rahatladım” dedi. “Açıkçası, yapacak daha iyi işlerim var.”

On beş önce, Toronto Blue Jays, üç sezondur genel genel müdür olan Stewart’ıer beğenisi JP Ricci’yi genel menajer olarak JP Ricci Stewarti yıl daha çok açık sözlüydü.

“Bu hayattaki tek kişi olabilecek durumda olmayan insanlar” diyor.

İster MLB önlerini tartışırken, ister istemezleri tartışılırken, Stewart ligin beyazlığı gündem olarak yükseltiyor.

Fakat 2016’da Arizona onu oyundan atında, Diamondback’ler için sert bir azarlama yapılmadı ve onun görevden bağlantısıyla MLB’nin sıfırdan söz edilmedi. Siyah genel müdürler. Geçen ay, Nashville’deki küçük bir konferans, Stewart hafif hafif sesle netleştirdi.

“Oradan şehirm gün, ilk sahip olmam gereken şeyler geldi” dedi. “Aslında, bunu yaparken, tüm zaman boyunca kendi kendine ekibimi alana kadar bekle.”

yüksek olabilir.

Stewart, Major League Baseball takım takımı’e getirmek için birlikte bir yatırım grubu olan Music City Baseball’un genel planlarından bahsediyorduk. Grup, yarı profesyonel bir zenci ligleri takımına haraç olarak takımlarına Nashville Stars demeyi umuyor. MLB’nin siyahların sahip olduğu ilk kulüp olacak ve Stewart tarafından yönetilecekti.

Stewart, Oakland Athletics için tepede göz yüzünden birtı. 20 veya daha fazla galibiyetle arka arkaya dört sezon geçirdi. Kredi… Otto Greule Jr./Getty Images

(98002)Sağn teknolojinin gücü için “Dumanland” olarak70 Stewart, Atletik, Oak Jays ile Dünya serisi şampiyonluk Oakland için baskın ile bir streç çentiklendirdi. dört ardışık 20 galibiyette. Kendi hesaplarına göre, yol aracılığıyla rutin olarak saygısızlığa uğradı ve atıldı – ve bu, bir koçluk programına veya ön hizmetten yararlanmadan önceydi.

(9701)

Bir atış koçu, bir yönetici ve bir ajan olarak çalışma zaman zaman yürek parçalayıcı oldu, aynı zamanda beyzbol için bu potansiyel olarak oyunu ana yol açtı.

2022 MLB Sezonu

“Rahatlayın, tamam mı? Herkesi dışlamayan. Çarpışmalar sıkıcı! Üstelik faşistler. Zemin topu at, bu daha demokratik.”

  • İyi Görün, İyi Hissedin, İyi Oynayın. güzel mi? : Çok sayıda oyuncu için, yüksek dozda kolonya veya kadın parfümü, performansı arttırıcıların en olası değildir.
  • Üçüncü Kaleci Gambiti: Manny Machado beyzboldaki en oyuncu ve Kraliçeniz için geliyor.
  • Beyzboldaki En Yalnız Takım: Oakland Athletics kadrolarını dağıttı ve Las Vegas ile flört etti. Şimdi taraftarlar tam bir isyan içinde görünüyorlar.
  • (98007 Kralların: Tom House süper yıldızların daha da iyi yardım etmek için sevecekleri. Yeni bir uygulama ile kötüleştirmeden önce iyileştirmeleri düzeltir.

“Öfke yok” dedi. “Kapıdan çıkışımda çoğu gün hayal ürünü uğruyorum. Ama sonra kalkıyorum ve iyiyim. Bu faydalı olmak için hayalden değiştirilecek olan: ‘Olabileceğim en iyi insan için bugün ne yapacağım? Ve dünden daha iyi olmak için ne yapmalı? (9702) sonunda70, herkes nasıl bir yardıma yetişmek için, bir spor olan 800 kişinin başına gelebilecek?

Diamondback’in baş beyzbol balığı olan eski menajeri Tony La Russa ile kendini sevindiremeyeceği Arizona’daki işi al ile bir örnek olarak sundu. zaman.

“Ailesini tanıyorum;

dedi Stewart, La Russa için.

Stewart, MLB yöneticileri ve beyaz olmayan iş adayları ile ilgili kişilerle ilgili kişiler olarak, bu adaylara kulübüyle – sahada olsun, olsun, adil bir şans vermesini. önden olsun.

Stewart, Arizona Diamondbacks’in genel müdürü olarak iki sezon. Kredi… Norm Hall/Getty Images

Toronto’da üç yıl genel müd ür dağıtım olarakJPtan sonra, Stewart Ricciardi’ye giden açık genel müdürlük için, devredildi. Kredi… Frank Gunn/Associated Press

Ancak MLB’nin toplam 30 oyunu yan yana geçeceğin yok ve Tampa Bay Rays şu anda yeni sistemler için bastırıyor olsa da, onlar için Nashville’in sıra seçenekleri de var. arabak için dönüştürmeyilerse.

Bu örnek ortaya çıktıkça, Music City Beyzbolu bir takım çıkarma hedefine doğru yapmak. Miami Marlins’ satın almak için daha önce Stewart ile olan ekibi genel müdürü John Loar, Stewart’ın uzun süredir devam edenlerine sadık olanlarına.

“Dave’in mi’de bile, temel toplantı siyahi plan ve siyah hedef için fırsat ve aynı zamanda ekipte buluşmaktı” dedi Loar.

Gerçekten de insanlara, özellikle de Siyahlara etme arzusu, Stewart’ın kariyerindeyken bir şekilde olmuştur. Bir oyuncu olarak imzası olanz bakışı hatırlatanları şaşırtan bir hevesle geliyor – Stewart’ın Black Ace arkadaşı Bob Gibson’ın tavsiyesinin olan olan bir gönderim. Gibson onada asla duygu göstermediğini, hayal gördüğü ve sevincin yaşadığını söyledi de zayıflık olarak görülebileceğini.

Oyun, Stewart Gibson’ın tavsiyesine uydu. Ancak satın alınan zaman, üründenı ve farklı bir ürünle birlikte sunulur.

“Bazen birkaç kişi, çoğunluğa daha iyi hale gelmek için çoğunluk adına konuşmalı,” dedi Stewart. “Başkaları için iyi olacaksa, vurularak öldürülen adam olmayı tercih ederim.”

Stewart ve “spor ajanı Lonnie Murray tarafından tüketilen bir grup, Oakland’ın Oakland Coliseum’daki hissesini satın almaya denenmeye çalışıldı. Kredi… David Becker/Getty Images For Animal Rescue Foundation/Getty Images Kuzey Amerika

Music City Baseball’un yeni bir sistem için önerdiği alan, Tennessee Eyalet Üniversitesi tarafından kontrol edilen arazi üzerindedir. Tarihsel olarak Siyah kolej, Nashville’in “It City” statüsüne sahip olanla göz ardı edilenklerine inananlar için hem gurur hem de hayal hayalleri olan bir bölge olan Nashville’dedir. Stewart için gelişme, büyüdüğü Doğu’yu hatırlatan bir topluluğu oluşturmak için bir fırsat. Verandaya ve çok paraları ön plan yapacaklarını tartışın. “Çılgınlık,” dedi Stewart. “Çocukken bileklerimizi şey paramızı planladı.”

East Oakland, Oakland A’ların evi olan Siyah küçük bir yerleşim yerleriydi. Beyzbol aracılığıyla, o ve kuzenleri Oakland Coliseum’a gizlice girerlerdi. Doğru saha koltuklarına saklandılar, Reggie Jackson ve Bert Campaneris gibi A’nın harikaları vuruş antremanı yapınca ağzım açık kaldı.

Kolezyum’da olmayacak şekilde, Stewart’a

dalmıştı. Beyzbol tarafından oluşturulacak kadar, Stewart, Rev. Dr. Martin Luther King Jr., Malcolm X ve merkezinde olan Kara Panter tarafından yapılandırıldı. “Siyah bir topluluğa ait olduğunuzda, bunlar umut veren şeyler” dedi. “Bize karşı olan da bizim hedefimizdir. Oakland’da bizim içinde olan şeyler gibi uygulamanızdaydı. Bunu bunudin.”

(980070Stewart, beyzbolun içinde olduğu gibi. Oakland’da’nın menajeri olan Tony La Russa, genel müdür olarak bir şans verdi. Kredi… Otto Greule Jr./Getty Images

“Ailesini tanıyorum; Ailemi biliyor,” dedi Stewart, şu anda Music City Baseball’un yönetim kurulu üyesi olan La Russa ile olan uzun yerlerden. Kredi… Ralph Freso/Getty Images

Doğu Oakland için bir gurur duyduğunu almayla – ki yıllar içinde yolculukta geçen – Stewart, yılda 50 hissesini almaya alınacak. ilin yanı sıra uygun durumdaki konut ve yerel siyah bölgedeki bir projeyi planlamak için bir gelecekli planlamayı planladı. Ve bunlardan oluşan A’ların yapısına bağlı. “East Oakland’ın şehir içinde bir şehir olduğu, East Oakland sakinlerinin şehir veya San Francisco’ya gitmek zorunda kalmak bir durum yaratmak istiyoruz” dedi.

Stewart’ Grubun, siteyi Afro-Amerikan Spor ve Eğlencena veren Oakland Kent tarafından reddedildi. Stewart, ekibi spora çok fazla odaklandığını ve NFL’yi bir WNBA ile birlikte Oakland’a geri getirme konusunda söz vermelerde vaatlerde iddia ediyor. Stewart, uzun olabilecek bir olabilecek olmayan olan spor menajeri içinde olmayan Murray’in de içinde olduğu gibi, hiçbirinin meyve olasılığı olmayan bu konuyu araştırdığını söylüyor. Murray,

“Spor herhangi bir şey, bizim de bizim genelimizin özveri olarak hizmet etmemelidir”. “Oakland’da Warriors ve Raiders’a sahip olan her yerde, halk için tam zamanlı, geçimlik olan şeyler gerçekleştirmediler. Bu, mevsimlik gelirdi. canlandıracak mısınız?”

Stewart, East Oakland’ın genelı derinden önemserken, devam ediyor. ) Stewart, büyü mahalle olan Doğu Oakland’ı canlandırmaya yardımcı olmak için uğraştı. New York Times için Deanne Fitzmaurice

16 Mayıs’ta, eski ABD Başsavcısı ve şu anda Music City Beyzbolu ‘nun yönetim kurulu başkanı olan Stewart, Lol Alberto Gonzales, Üyesi Rob Manfred ile Stewart’ın iyi ve başarılı olan bir toplantıyı yapmışlar. 50’si Negro Ligler B eyzbol Müzesi’ne fayda sağlıyorsunuz).

Yanıt umut vericiydi, bir ekibin sonuna kadar Nashville, bağışlamase safra. Stewart, kuzey Nash’deki gelişmenin gerçekleşmeyeceğine dair bir söz söyleyeceğin konusunda ısrar ediyor. Ayrıca o insanlarını öğreneceklerini ve onları gözden çıkardıklarını ne kadar biliyorlarsa yapmak için çok işi da yaptığını biliyorlar.

“İnsanlar, ‘Eh, iyi şanslar, olur olur’ dedi” dedi Stewart. “Cevabım, ‘Bunu gerçekleştireceğim.’ Olursa olmaz; bu ne zaman hesabına. 65 yaşındayım. Bu benim oğlum büyük görevim. Bu, okul ve insanları’Bu adam bir topluluğu olarak bizi gerçekten önemsedi’ demesini istememesini sağlamasını son şeyi.”

Devamını Oku