HaberleR

güncel tanıtım sitesi

(980070 (9701)

TULSA, Okla. — Salı, Tiger Woods geçen ayki Masters Tournament’taki geri dönüşünden bu yana ilk kez halka açık bir şekilde devamında1), beklenen konu, hedef hastalıktan isteğe bağlı olarak devam etmesiydi. 2021 araba kazası. Woods gerçekten de, Perşembe günü Tulsa’nın Southern Hills Country Club bu PGA hazırlıklarına.

Ama belki de kez Woods’un halkında 30 yılı sonunda bir yıl boyunca, uzun ömürlü olan Phil Mi Mi’yi tartışmak için sonuna kadar zaman harcamak. Ve Woods oyununda Mickelson hakkında pohpohlayıcı sözler söylemiyordu.

Woods, PGA umut eden unvanını savunmayan ve PGA’ya sahip olmayı’GA’yı bir golf ligini desteklemek için

Woods, PGA umut eden adayını savunmayan ve PGA’yı desteklemek için örnek aranıcı projeda seçimmiş bu oynamayı Mickelson’dan’dan denenmekten kalıcıydı. Tur.

Mickelson’a özel, 2009’da sansasyonel bir evlilikte aldatma skandalı ve geçen yıl Los Angeles’ta bir bulda yuvarlanan bir araba kazasının devam eden olaylarla ilgili Woods’a özel olarak ulaşmış olsa da, Woods günü Mickelson ile temasa geçmediğini söyledi. .

“Ona ulaşmadım; konuşmadım” dedi Woods. “Bence adaylarıyla yok yok. Turun araçlarımız ve araçlarımız hakkında bilgi almak için nasıl bilgilendireceğiz. Bu farklı bir çeşitlilik var, yani hayır, yok.”

Woods şunları ekledi: “Onun bu işi özlemiyoruz. Yani, golf oyunu için büyük bir beraberlik. Sadece zamanını alacak olan ve geri döndüğünde hepimiz ona en yakın olacak.”

Geçen yılın PGA şampiyonu Phil Mickelson’ın bir posteri Southern Hills’de seyircileri selamlıyor. Mickelson bu sene oynamayacak. Kredi… Erik S Lesser/EPA, Shutterstock aracılığıyla

Ancak genel medyanın gidişinin ve PGA turu ile gidişçı lig ilişkisizliği hızla kutuplaştırdığını kabul ettikten sonra Woods söyle: “Ve Phil’in turla ilgili ve turun için ne anlaşılmak bizimkiler de kutuplaşıyor.”

Mickelson, eski Londra dışında, yeni sona erecek golf devresi LİV Golf’ün çalışmasında başarılı olmak için PGA Tour, Mickelson’ın talebini ve üyelerinden olan herhangi bir amaç ve görünüşte Bu nedenle, küresel bir eğitimde yer almakta olan kişilerden oluşan bir eğitimden dolayı, bundan dolayı bir eğitimden dolayı. PGA Tour’a göz atmak için “hayatta bir kez yaşanabilecek bir fırsat” Bu yılın başında Mickelson, PGA Tour’u “iğrenç açgözlülük” ile suçladı. Daha sonra sözlerin “pervasız”

Salı günü, Woods’a Mickelson ile olan kavgalarını n nasıl çözüleceği sorulduğunda, Woods şu cevap verdi: olumsuzluk. Farklı bakış açılarını öğreten ama miraslara değer verenler. Büyük şampiyonluklara. Büyük olaylara, geçmişin tarihi figürleriyle karşılaştırmalı tablolarım. Burada çok para var. Tur. Ama diğer sporlar gibiler, gitmeli ve onu kazanmamalısınız.”

Salı günü Mickelson’dan bahsetmediği, Woods’un yeniden inşa edilen sağ bacağı, Georgia’daki Augusta National Golf Club’daki Masters Turnuvası’ndaki her tepeyi sonya üzerinde konuşulmaktadır. Tulsa’daki bir antrenman turunda, Woods esas olarak dik bir yokuşu yarı koşarak tırmandı.

Augusta National Golf Club’da geçen ay Masters Turnuvasının oğlu turunda, Woods kendini korumak için bir ütü kullanır. Kredi… Doug Mills/The New York Times

2021 kazasında meydana gelen dini sonlar için ek eğitimlerin beş haftasında olarak ne kadar sorulduğunda, Woods öğleden sonra.

“Tırmandığım ilk dağ Everest’ti” dedi. “Yani, evet, en oğlumdan daha iyiyim.” “Hala zorm var ve işler yoluna girmek kolay olmayacak. Yine de daha iyiyim – daha olumlu günler.”

genel olarak hiç uygulanmadan uygulanacağı Woods, özel de golf oynamasıyla birlikte kullanım için bugün kullanıma yönelik olarak konuşulduğunda sorulduğunda.

“Çok mu pratik? Hayır, artık bunu yapmıyorum diye yanıtladı. “Uzun süre eğilmek, eskisi gibi bir sürü sopaya vurmak mı? Hayır, bu olmaz – sırtım bu şekilde değildir.”

(9704)

sadece bazı şeylerdi. Woods, önce bitirebileceğine tabi olmadığı süre boyunca hiçbir şeye katılmayacağınız. Bu değişmedi.

Woods’u sorulduğunda kazanıp kazanamayacağı, “Yapabileceğimi büyük – kesinlikle” yanıtını verdi. “Sadece gitmem ve yapmam gerekiyor. Perşembe günleri başlıyor ve ben hazır olmaya başlıyorum.”

dünyanın en iyi erkek golfçüsü ve aynı zamanda bu haftanın sahasında olan Jon Rahm’ın onun gidişini hedefine istemesine emin olmadığını söyledi.

(9702) “Hey, dünya onun kazanmasını istiyor,” dedi Rahm sırıt.

Göz alıcı bir grup şeklinde, Rory McIro Perşembe günü dışında onun büyük golf unvanını kazanmak turda Jordan Spieth ile oynayacak. ‘tan bir sınav bekliyor. (980070A yanaugusta’ hakkında sordu. “Altı haftadan ve sonra yeniden inşa etmek için yakın bir uzun zaman.”

Devamını Oku