HaberleR

güncel tanıtım sitesi

Korona pandemisi ve Ukrayna’daki savaş nedeniyle bugünden bu haftaki Dünya Kupası elemeleri, Şii’nin bu hafta FIFA’yı Ekvador’u atması ve Dünya’daki yerini alması için çağırmasının çağrısından sonra gerçekleşecek daha fazla karşı karşıya karşıya. Bunun yerine civarda. Şili, Güney Amerika’nın rakibinin Taylandlı olan uygun olmayan bir oyuncuyla sahaya tartışıyor. (98003) (98003) (98002) Şili, davasını desteklemek için Çarşamba günü, New York Times tarafından ince, doğana dahil olmak üzere kayıt tutulabilen ve savunucu Byron Castillo’nun’da üç kez görülen görünüşte görünen çok sayfalı bir iddiada bulundu. Onu Ekvadorlu olarak kullanılmak için kullanılan yıllardan geçen yıllardan önce.

FIFA kuralları dünya, futbolun küresel organ, uygun olmayan bir oyuncuyu yönetmekten veya birkaç kişiden birine hükmetmeyle sonuçlanabilir – bu, Güney Amerika’daki yönetim eleme alt üst edebilir. Ekvator’da Kasım’da olan dünya’da kıtanın gidişatından biri olacaktır.

(980070

(970800701) (97080070Şili, Ekvador’un Castillo’nun gösterimi sekiz eleme oyununu kaybetmesini ve puanın otomatik olarak maçı üç puansini talep ediyor. FIFA, Güney Amerika’daki en az bir son vakada olduğu gibi, kabul eder, bu, Ekvador pahasına’yi Dünya Kupası’na kaldıracak.

(980070

Castillo, Kasım’ya karşı oynuyor. Şili, FIFA’dan Ekvador’a iki eleme maçında da hükmen mağlutler vermesini istiyor. Kredi… Marcelo Hernandez/Reuters

şili’nin kanuni çabası, 2022 Dünya günü eleme yeni bir eklenecek. FIFA, dört yer kararlaştırılmamış olmak üzere, projeye hazırlanmak için planlanan Doha’nın hazırlıkları yapılacak. Nihai takımlar, iki kıtalararası playoff maçın ve oğlu Avrupa elemelerinin gerçekleşeceği Haziran’daki kadar olmayacak.

Castillo’nun, Ekvador’daki kayıtlarıyla daha geniş bir oyuncu hakkındaki vakayı sonra incelemeden ve tahrif ifadelere ilişkin görüşlere ilişkin tespit edilen en az 75 genç yarışmayla sonuçlanmasından, kaç yıl boyunca soruyla örtüldü. Ekvador Dünya Kupası umutlarını tehlikeye atabilecek bir hataya karşı temkinli ulusal ulusal ulusal futbol federasyonu, bu gidişe kadar Castillo’yu devam etmişti.

2022 Dünya Kupası Rehberi

32 takımlı 21 Kasım’da Katar’da başlıyor.

  • SSS : Oyunlar ne zaman gerçekleşecek? Favoriler Viki? Lionel Messi orada olacak mı? Astarımız yanıtlıyor.
  • Eşleşmeler : Grup atamaları ayarlandı. İşte size bir dökümü ülkenin nasıl bir şekilde kalifiye olduğuna bir bakış açısı. (9715)
    (9800800705) (9800) Ev sahibi: (98007 On eğitim ve incelemeden sonra, Katar’ın bitince Dünya bardağı’na ev gelir7 (974) bir geliri tüketirna var.
  • Katar’a seyahat : Turnuvaya katılmayı düşünüyor musunuz? İşte tercihiniz.

Aslında, iki yıl önce, federasyon tarafından toplanan özel bir soruşturma komisyonunun toplantısında, Castillo’nun dünyadalı olduğu gibi görünüyor, şimdili havadan görünen bir şey. kanıtlamışlardır.

Şili federasyonunu temsil eden bir avukat olan Eduardo Carlezzo Çarşamba gününden yapması, “Toplayabildiğimiz bilgi ve kanıtların hem nicelik hem de nitelik olarak düzeyi bizi şaşırttı” dedi. Carlezzo, Castillo’nun kullandığı Ekvador doğum belgesi olarak, 1995 doğumlu ve doğası Castillo’nun ada sahip bir çocuk için aynı normalli doğum belgesinde de iddia etti. “Elimizde bu kadar kanıt varken nasıl hareket etmemeliyiz?” dedi Carlezzo.

Castillo’nun iyileştirmesi endişelerin Ekvadorlu iyileştirmeleri ilgilendirdiği görülmektedir. Mart 2021’de Ekvador futbol federasyonu satış bölgesi Carlos Manzur, yerel haber medyasının bildirdiği yorumlarda bu kadarını önerdi.

(98002) Manzur o zaman gazetecilere verdiği demeçte, “Bence bu kadar yetenekli, sorunlardan önemli olanlardan” dedi. “Bana iyi bir oyuncu. Bana milli takımda oynamasını oynamadım. Bu risk almaz. Yaptığımız her şeyi riske atmam.”

bir ay sonra, bir Castillo’ya milli takımdaki ilk maçına düz standartta bir kişilik belgesi verdi.

Castillo’nun eğitimna eğitiminden eğitimden sonra, Ekvador futbol eğitimli Manzur, Castillo’

Bunun için şimdiki futbol800 federasyonu üzerinde oynanmakta. Pablo Milad, “Toplanan tüm bilgi ve olduğuna göre, gerçeklerin çok ciddi ve FIFA tarafından kapsamından bir şekilde kabul edilmektedir. z” dedi. Zamanlar. Fair Play’in ilk deneyimine saygı duymanın ve aynısınısını federasyonun” dedi.

Ekva ulusu, Amerika’nın 10 Dünya kupası eleme grubu grubu ve oğlu otomatik olarak tamamlıyor, Peru iki puan lideri ve Haziran’dan finalde yer almak için Avustralya Arap veya Birleşik Arap geleceği ile karşılaşacak . Çin, kuzeydoğu’nın altında uygun olan yer alan kuzeydoğu’yı bitirdi, ancak Castillo’nun kuzeydoğu veya Peru’ya karşı akşam sergi salonuydu. Bu, sağlıklı sistemler, kaybedilen oyunlardan almaları gereken altı puanın – ve Ekvador’un kaybedeceği puanın – onları Ekvador’un eleme sıçramayacağına inandırdı.

(9702) FIFA için, olan bir Dünya’nın şikayeti, Almanya’daki şehirlere dolum noktalarına daha fazla karmaşıklık katıyor. korona, dünya çapında oyunlar aylarca geciktirdi veya’nın oyun süresi boyunca geçerli olacaktır. Diğer oyunlar.çekiliş çekilişine kadar ertelendi (Henüz kullanıcı biri Amerika Birleşik Amerika ile bir yerdi.) Geçen hafta Rusya’yı ziyaret etti. yeniden planlanıyor.

Şili, amacını tartışmak için başka bir sporda yakın zamanda emsal teşkil edecek. Geçen ay İspanya, iki görüşmeye uygun olmayan bir oyuncuyu sahaya için puan düşüldükten sonra rugby’nin 2023 Dünya kupasından diski alındı. Ancak yakın zamanda futbolda da bir durumla ilgili deneyime sahip: 2018 Dünya Kupası elemelerinde Şili, Bolivya’nın iki yarışmaya uygun olmayan bir oyuncuyla sahaya FIFA tarafından belirlendikten sonra hükmen birlikte oldunuz.

Devamını Oku