HaberleR

güncel tanıtım sitesi

Sadece 50.000 kişilik bir kasabadan, biraz daha azını alabilen bir oyunda olan bir futbol takımı olan Villarreal’in ile nasıl anlaşılmanının harika bir yolu. Şampiyonlar Ligi yarı finalinde İspanya’nın önde gelen süpermarketinin temizlik ürünleri reyonu alınacak.

Süpermarket, Mercadona ve futbol kulübü kurumsal kuzenlerdir. Villarreal’in sahip sahip vesever olan Fernando Roig, İspanya’ en büyük perakende zinciri olan Mercadona’da hissesine, henüz ikincisini dünya çapındaki okulları temel bir küçük vakale için aşınmış Juan’dır. .

Bu konudan (9800’den) olarak bahsetmek fikrindendir. Ne de mağazaların satışları stoklamaları onlar için geçerlidir. Şirket için Mercado’yla karşıladığından emin olmak, sık sık sıkılmak üzere bir test laboratuvarına katılmaya davet eder.

(9701)

İspanya genel merkezi 10 mağazada ve onun biri biraz belirli bir koluna: gibi evcil hayvanası veyalar veya kişisel evcil hayvan. Müşterilerden yalnızca ambalaj, satın alma, tat, koku gibi çeşitli ürünler hakkında geride bulunmaları değil, aynı zamanda Mercadona’nın piyasaya arzeleri nasıl uygulanacağı konusunda tavsiyede bulunmaları da isteniyor.

Mercadona, pek çok fazla kullanılmışçe olarak beyaz şarap sirkesi üzerinde aynış leke çıkarıcı olarak kullanılamaz. King Juan Carlos Üniversitesi’nde işletme işletmesi olan Miguel Blanco, Pensilvanya Üniversitesi Wharton Okulu’ndan bir işletmene önceliği “Böylece sirke ile yapılan bir temizlik makyajı makyajları” dedi. Mercadona, Villarreal gibi bir çekiciliği nasıl olacak anlıyor.

Villarreal, ilk kayıtlar, son takımı finallerine kapılan zengin kulüplerin seçkinlerinin dışından bir avuç takım tarafından konan planı takip ediyor.

Francis Coquelin ve ilk hafta iki kez Liverpool ile karşılaş Villarreal, Şampiyonlar Ligi finalinde 180 dakika kaldı. Kredi… David Ramos/Getty Images

2017’de denaco ve 2019’da Ajax biraz futbolun yakın geleceğine bir bakış açısıyla. Kylian Mbappé, Bernardo Silva ve Fabinho, sporun genel bilinci ilk kez Monaco’nun Manchester City ve Borussia Dortmund’u geride kaldı. Ajax’ın iki yıl sonra yarı final yolunda Real Madrid ve Juvent de Jong ve Matthijs de Ligt’in’a dönüşmesine yardımcı olacak. (97070)

(9701)

2020’deki garip, gibi pandemi toplantısında son dördünü RB Leipzig de son teknoloji bir takım gibi yapamaz. Dayot Upamecano ve Christopher Nkunku’nun beğenisine yönelik ve koçluğun Pep Guardiola dergisi ilk neslinin standartı Julian Nagels tarafından yönlendirildi.

Villarreal ise gelecek gibi bir gelecekle ilgili. Unai Emery’nin ekibininnonun, Gerard More, Yeremi Pino, Alfonso Pedraza’nın potansiyeliyle ve özellikle Pau Tor’in, kulübün genişta beğenilen akademisinin olağanüstü vaka ile birlikte yetiştirildi.

Pino dışında 19, bazıları içindir. genç değil, futboldan değil Kulübün yerel okuyucusu Torres bile 25 yaşında, yani de Ligt’in 2019’da değildir. Villarreal, İngiliz futbolunun üstünkörü üyelerine belli bitiren yüzlerle dolu insanlarla, Premier Lig’in eski bir dükkan gibi birleşiyor. Leicester City’de bir etki yaratmak için mücadele eden 34 büyük bir orta saha ve bir Vicente Iborra Watford kredi fabrikasının süre dolaşan genç Ekvadorlu Pervis Estupiñán var.

yetiştirme gibi, Teknik Direktör Unai Emery’nin de özgeçmişinde İngiltere’de bir görev var. Kredi… Lukas Barth/Reuters

Vicare Étienne Capoue Étienne Capoue Étienne, Vicar’da eski yıl geçmiş ve bugün kullanılan araçlarla bir Watfordda nadir bulunan bir sabit olarak kurdu. Alberto Moreno, Liverpool’dan bedelsiz olarak serbest bırakıldı. Francis Coquelin ilk olarak Arsenal’de ortaya çıktı. Dani Parejo, Queens Park Rangers’ta kısa süreli bir büyüyebilir. Arnaut Danjuma, Bournemouth’a titredi ve sıçradı.

Ve bir Tottenham takımı var: Juan Foyth, yoldan de bir defans kontrolü; Serge Aurier aynen; ve Antonio Conte’nin haftanın sonundaki Spurs’e teknik direktör olarak kendini soğuğa kaptıran zorlu bir orta saha aso olan Giovani Lo Celso.

Emery safra, Arsenal’de Arsène Wenger’in yerine biraz göz bir kasabaya görevkten sonra tabi ki ki İspanya’ya dönüş. Bayern Münih’i finalde leyen, Liverpool’un beş yıl içinde Herkes Şampiyonlar Ligi finaline giden yolda giden Villarreal’ takımındaki, Premier Lig’in gaddarları ve başıboşları üzerine inşa edildi.

Villarreal’in bildiğine aşina olmayanlar (9800 bir öneri söylüyor. Kulübün sportif direktörü Miguel Án Tena ve CEO’su – ve başkanın oğlu – Fernando Roig Negueroles, Premier Lig’in ahlaksız, yoldan bir şekilde atılan elemek için yola çıkmadı.

Villarreal’ın mali durumu, Şampiyonlar Ligi bölümüne sönük sönüyor. Kredi… Biel Alino/EPA, Shutterstock aracılığıyla

Bunun üzerine bir kadar oportünizm olmuştur. Geçen günlerde, Emery, zayıf olarak, teknik olarak bir orta saha olarakna ihtiyacında, İngiltere’deki sahadayken hücumdayken hatırladı. Futbol izlemeyi itiraf ettiğini Capoue, teklif olduğunda Villarreal’in nerede olduğu bile; Emery’nin ona olan inancı onu etkilemişti. (9702) Danju tarafından başka bir başka bir transferdi, menajer tarafından 800 başka bir başka transferdi: menajer tarafından, sezon Avrupa Ligi’ne kadar800’e, takım bir oyuncu için 20 milyon dolar ona önerecek, Villarreal’in analistleri hiç tavsiye etmemişti, Villarreal’in analistlerini izlememişti. Bournemouth ile boğulmuş. Ancak kayıt ücreti ödendi. Villarreal şimdi, çıkış yapan yıldızı Danjuma’nın bir gün 100 milyon dolarne yaşadığına.

Diğerleri kulübün eidetik hafızasından yararlandı. Villarreal, genel olarak Güney Amerika’da özel olarak Arjantin’de uzun süreli ilişki ve kuruyor: En son’da bir Şampiyonlar Ligi yarı final hedefinde, Boca Juniors mezunlarından oluşan bir ekiple birlikteydi. Onun için, Foyth ve Lo Celso’yu uzun zaman önce seçme.

Villarreal, Avrupa’ya ilk da iyilerinde İngiltere’den – ya Lo Celso’nun durumunda Paris St.-Germain’den – teklif edilen parayla rekabet edebilirdi, ancak okul futbolun her zaman ikinci gelişebilir olabilir iyi biliyor. İngiliz kulüpleri genellikle çok sayıda kullanıcı seçeneğinden yararlanır.

Emery’nin yalnızca Villarreal’in tarihteki ilk büyük onuru – çevre yılki Avrupa Ligi’ni – sunmasına, aynı zamanda içinde takımına sahip olan bu içgörüdür. Büyüklerin en büyük oyunun 180 dakikası: Bir ambalajda belirtilenden daha önemli olan, alternatif bir amaç amacından haberdar olmak.

Villarreal, Bournemouth Premier Lig’den kümede Arnaut Danjuma’yı aldı. Kredi… Alessandro Di Marco/EPA, Shutterstock aracılığıyla

Giovani Lo Celso, Emery’nin takımındaki üç eski Tottenham’dan biridir. Kredi… Christof Stache/Agence France-Presse — Getty Images

Ve işte bu bağımlı, Villarreal’i Monaco veya Ajax kadar çekici veya heyecan verici yapmasa da, belki de hakim olduğu bir çağda tamamlanmayı biraz daha fazla taklit edilebilir, biraz daha ilham verici. hem süper kulüpler hem de eğlence Premier Lig’in mali gücü tarafından.

Monaco’nun küçük gözcüsü, Luis Campos’un yetersiz yeteneğinin gözde bulundurulabileceği dayanılmaz. Ajax, kulübün vaadi beslemek ve beslemek için sevilmeye değer bir övgüydü. Ancak iki ikisinin de yıldırım çarpmalarının eser elementlerini içeriyordu: tekrarlanması veya tekrarlanması zor – imkansız de -.

belirli bir villarreal, takip edilebilen bir olabileceğinden, Premier Lig’in finansmanına sahip olmayan veya kıtlık Avrupa devlerinin sahiplerine sahip olmayan kulüplerin nasıl bir günlük bir vizyon sunar. Bir ülkede artık şansından yararlanabileceğine dair hatırlayarak, futbolun ziyareti alanında ilerlemenin gidişinin muhtemel olduğunu düşünüyor.

Devamını Oku