HaberleR

güncel tanıtım sitesi

Cincinnati’deki 13 oynatıcılar tüm maç gıdaların formalarını çekerlerdi. Rhiana Garcia faul çizimi haritasını tekrar tekrar kaldırdı. Ancak 2020’de o Ekim gecesi bir koç onun görevine gelmene sevindi.

O sırada 14 yaşında olan Rhiana’ya uygun olanlar üzerinde yoğunlaştı; Öğrencileri renk körü okuttuğunu ve ona kötü sözler söylediğini söyledi. Son düdük çalmadan önce antrenör sahadan atılmıştı. Ve Rhiana gözyaşlarını bağışlayana mesaj attı, “Bunu artık yapamıyorum.” (98003) Bu tür bir güçlendiricin (98003), ülke çapında sporsi üreticinin kullanımı için yeterli olduğunu söylüyor.

Hakem görene göre kabadayı yapmak, eğitmenler ve oyuncular, yönlendirmelerden uzaklaştıran ve yenilerinin yeteneklerinden yararlanan bir ortamdan, eksik planlamak devam ediyor. Pandemi işleri daha da kötüleştirdi: Son okulların eğitimlerini yetiştirmek ve tüm eğitimden ayrılmak, küçük yaştakiler için öfkeli bağırışlar veya adaylara istekliklerine karar veren yetiştiren mezunlarını yetiştirdi.

Gençler maçları geri dönerken, hakemlere dönüşmeyeceklerine karar verir.

Ulusal Devlet Sporları Federasyon hizmetleri müdürü Dana Pappas, 2018’den 2021’e kadar tahmin 50.000 lisenin – kabaca 20’sinin – kullanım istifa ettiğini söyledi. New Hampshire, 2018 ve 2022 arasında hokey hakemlerinin dörtte biriken, New City’deki Public School Athletic League, Brooklyn’deki yaklaşık 90 yetkilinin yetersiz olduğunu söyledi.

“Bu, tüm spor dallarında bir kabus” dedi Bayan Pappas.

Bay. 21 Green kalmake, 9 çocuklar için bir futbol maçı maçı yönetirken önce sahaya bir ziyareti olduğunu söyledi. Kredi… The New York Times için Brian Kaiser

Eyalette gençleri yönlendirmek ve atayan Eugene Binda, “Massachusetts’te hokey maçın bu baharda yapılacak olan şeylerden biri için iptal edilmeden bahseden. Indiana’da futboldan futbol maçlarını doldurmaları ve yönetmeleri istendi. Ve New York’ta Ligi, şehir Devlet Okulu Atletizm için kız basketbol hakemlerini Angela Halasy, sezon sonu basketbolunun kıtlık hakkında konuşulduğunu söyledi.

Francisco Yarımada Derneği Sanem Kalkanı, Kuzey’deki öğrencilerden önce küçük bir okul öğrencisinin küçük bir küçük kız merkezli yaklaşım söyledi. Daha yakın bir zamanda, “İki yıldır hakemleri bıraktık ama pandemi işleri durdurduğu için yeni düşmez” dedi.

Bu işi yapanların çoğu, bu işi para için yapmadıklarını söylüyor; bu, yeni ücretler için başına 35$’dan daha geniş bir şekilde değişebilmek için 150$’a kadar olabiliyor. inşaatın tam zamanlı işleri var ve akşam sonları maçları için zaman ayırıyor. Bu yıl Zoom düzenlemeyle bir düzenlemeozyumda gençlere hitap eden 15 yıldır NFL hakemliği yapan kişilerdir, “oyunun gözlemcileri” öğretmenleri.

(980070 (9702)Hakemler ona teşekkür etti, ancak ortak bir tekrar tekrarladılar: Ebeveynlerin ve taraftarların pek çok meslektaşını uzaklaştıran düşmanyla başa çıkacaklar mı? ? (98003) (98003) (9702) Oyunlar tamamlanabilir, öğreticiler veya oyuncular tarafından yönlendirilir. Pappas, bu yıl hakemlerine kadar tarafından kullanılan, sahadaki oyun geliştiricileri tarafından piyasaya sürülen araba tarafından vurulduğunu bildirdi. Weymouth Massachusetts’teki ataması Bay Binda, Şubat bir ev hokey görüşmesinden sorumludur. Atlanta’daki WSB-TV’nin bildirmediği, daha bu ay, Ga., DeKalb County’de bir basketbol hakemi birkaç oyuncu tarafındanlaştırıldı, tekmelendi ve yumruklandı.

(9800 pek çok insanı702) “Bu, pek çok insanı702” dedi Bay Binda atıyor. “Elde tutmamak gerçekten vahim, kötü kötü, bir durumdayız.”

Resmi İnsan, eğitimlere tatbik eden bir eğitimi, 2019’da 19.000 yetkiliyle bir anket yaptı. Görevi bırakmalarının en önemli sebebinin ne olduğu soruldu. , Yüzde 60’ıden işten ve hayranlardan tacizde bulundu. Ulusal Spor Yetkilileri Birliği 17000’den fazla muayene. (Antrenörler yüzde 29 ile ikinci oldu.)

New Hampshire Amatör Hokey Derneğinin amiri Chris Rousseau, “Bu genç gençliğe sahip olmaya başlamış gibiler” dedi. “Bazı eğitimleri, onlara bu çocuklara ilk günlerini yaşattığınızı gördüm.”

Sorun şu ki zaman, ilk sporlarına daha fazla “bu spor800e” profesyonel düzeyde beklentilerle geliyorlar, Ball State Üniversitesi’nde

Jerry Reynolds sporlarını dinamik ve hevesle geliyor. Bir 2019 Harris Anketi, dört haftalık bütçeden küçük sporlarına aylık yaklaşık 500 dolar harcıyor.

Bu hedefin üzerinde kalıcı olan, dedi Dr. her aramayı doğru yapmamak. O hakem istifa ediyor. Yeni bir yönlendirme gelir, bağırır ve istifa eder.

Bay. Greene, artık küçük değer kazanırlar, çünkü “ebeveynler absürt ve derece derece fazlalar” dedi. Kredi… The New York Times için Brian Kaiser

Dayton, Ohio’ gibi istifa etmemiş bazı tasvirler, okulları daha fazla dikkat çekenler. 21 Bay Greene, 9 ile ilgililer için yapılan bir futbol maçında bir annenin oğluna faul yapmadığı için kendisiyle görüşürken olarak görüşme hatırlandı. Tribünden sahaya yürüyün ve zaman vurarak oğluna “O diğer oyuncularları da tekmele!” dediğini söyledi.

Beş yıldır hakemlik yapan Bay Greene, “Sırf çocuğu absürd olduğu ve oyunu yüksek yüksek olacağı için küçük oynamayı reddediyorum” dedi.

Hakem Kurumları organlarına gidecek. San Francisco’daki futbol kurslarında, insancılmaktan ve insanlardan zevk almak için yapacaklarından tanıtım konuşmaları yapmayı planlıyorlar. Nebraska Hakem Gelişim Programı bu yıl “Kime bağırıyorsun?” sloganıyla halka açık bir kampanya yürüttü. Hakemlerin yüzde 60’ının 17’sini vurgulayarak vurguladığını veya vurgulamak için. Resmi olarak İnsan, ekipler ve takımlar için spor görgü eğitimleri vermek için ligler ve takımlarla kuruluş kuruyor.

Lee County, Ala.

(9701)

“Sürekli sınıfk,” dedi. “Ve onları tutmak için çok uğraşıyorum.”

Cincinna’da, Rhiana şu anda 16 yaşında, bu yılna şu şekildetilik yapıyor. İşin koşuşturmacasına alıştığını ve suistimali testini “kendini kendi kendine bitirmeme kapılmış halde bulsa da, bence herkes kendi başınam için dua ediyor”.

bir arkadaşı bir sezondan sonra hakemliğini ve kuzenlerinin de devam edeceğini söyledi. Ancak Rhiana en bir iki sezon daha devam ediyor, diyor.

Yine de, “bir şeyden çok şey var” diye uyardı.

Devamını Oku