HaberleR

güncel tanıtım sitesi

(970800)

Salı gecesi Cleveland Cavaliers’ın nets’i, gözlemcinin uzunlarını vasat rekorunu tutturduğunu hatırlıyor. Kevin Durant muhteşemdi. Kyrie Irving “çeyreğe kadar hiçbir şut kaçırmadı. Çok fazla takım arkadaşı, kendi alanlarından beklenen çok sayıda bölümde bulunanlarda.

de, ilk çeyreğin yine 20, çocuk çeyreğin sonra 22 farklı fark üzerinde Cleveland’ın, bir dakikanın biraz üzerinde bir farkla kalan 6’ya düşürmeyi oyun yine de son dakikalara kalanla indi. sol.

sonunda iş bitti: The Nets, Doğu Konferansı’nda 115-108’lik galibiyetle 7. sıraya yerleşti ve ilk turda Boston Celtics ile bir maç çıkardı. Ancak oyun, dünyaca ünlü yetenek ve endişe verici uyuşukluğun kafa karıştıran bir karışımı olarak ölçülebilecek bir Nets kazanın en son örneğiydi.

Bardak iç dolu kalabalık için, Nets yıldızları Irving ve Durant 31 şutta 59 sayı ile 23 asist, başka bir tablo dağıttı. NBA’deki en tandem birinden mümkün olan dolu bir dolusu Yine, sevilecek olan bir dolu görüntülerinden sizleri sevindirici bir şekilde – Brooklyn’de birlikte kavuşmuşlarımız ender olarak bir zirve.

(9704)

Kevin Durant, Cavaliers’a karşı 25 sayı attı, bunu yapmak için 42 dakikadan olması gerekiyor. Kredi… Sarah Stier/Getty Images

Ama sadece onlar oldular. Takımın mükemmel 9 rolü Bruce Brown 18 sayı, rolaund ve 8 asistle oynadı ve Durant ve Irving defans oyuncuları tarafından saldırıya uğradığında hücumda çok bir tahliye vanası olarak kendini gösteriyordu. Andre Drummond, Cleveland’ı sadece 19 sayı ve 8 ribaund alarak cezalandırdı. Yedek pivot Nic Claxton, yedek ağızlığından 13 sayı, 9 ribaund ve 5 blok ekledi.

Ancak Bardağın boş setin de kanıtı vardı, Nets daha küçük bir takıma karşı karşıya bir şekilde bir kez daha kaçırdıktan sonra. Pazar NBA’ en kötü takımlarından biri olan Indiana Pacers’a karşı evinde, Nets rahatsız edici derecede yakın olan bir sona katlandı. Bundan önceki’a – yine Cleveland karşı – Ağlar bir farkla öne geçti. Ondan önce, daha az yetenekli başka bir takım olan Knicks’e karşı bir maç vardı; Nets ilk yarıda 21 gerideydi. (980070

Bu program için üç kişilik bizim için üç kişilik olması gerekiyor. bu, kablodan kabloya performansları bir araya getirmek için mücadele ediyor. Ve playofflarda, ligin en iyi takımlarına karşı, bunlar Aşil topuğu olabilir.

“Bu da da ölmesinin bir parçası,” dedi Nets Koçu Steve Nash Salıt günütünün, felaketle flöre edilmemesinin kurtarılmasının bir şekilde seçilecek. “ 20 puanlık potansiyelini planlamak değil. 30’a çevir.”

Pazar günü ilk tur serilerinin açılış maçında, Nets Boston’a gidecek ve Nets ile aynı takım olmayan bir Celtics takımında olacak. Ve Nets’ Brown sayesinde, Celtics artık motivasyon olarak olacak

Salı günü makalelerine sahip.

Nets forveti Bruce Brown, Celtics için bazı yorumlar Durant’tan bir “boyada daha az olduğunu” anlamına geliyordu. Kredi… Vincent Carchietta/USA Today Sports, Reuters aracılığıyla

Yorumlar, onları “kafein gururu konuşması” olarak değerlendir tr Durant’a pek uymadı. Brown, Williams’ın yokluğunda Nets’in Boston’lı Al Horford ve Daniel Theis’e “saldırabileceğini” söylemişti. Celtics uzun adam Theis’i görmekte olan Horford ve Daniel’e bakıyor. Durant yüzü buruşturdu ve “Bu iki adam aynı şeyi yapmak” dedi.

Durant’in zindeliği, Celtics serisine verilen Nets için devam eden bir başka endişe. Gecesi 42 saat içinde haftaya kadar ağır bir iş için hazırlık yapılacakdu. All-Star başında bu yana Durant, maç 38.6 dakika ortalama tutturdu. Ligin diğer yıldızları, gergin dakikalarını yönetebilir ve ancak onları kurtarabilirken, 33 Durant, takımının playofflara çekmek için normalden daha fazla enerji harcamak zorunda.

Öyle ya da böyle, Ağlar adı geçen gibi playofflara girecek: Yüksek beklentilerle ve birlikte çok az zaman geçirerek. Geçen yıl, bu sakatlıkların ve James Harden’ın takasının bir sonucuydu. Bu yıl, sakatlıkların ve Harden’ı takas etme kararının bir aşamasından (Irving’in koronavirüse karşı aşı üzerinde düşünmesi üzerine uzun süreli yokluğundan bahsetmiyorum bile).

Nash, “Biz çok yeni bir grup,” dedi. “Bence bu, gece dokuz oyuncuyla yarışmak bir gün.

yaklaşık olarak, Nets tüm boyunca yeteneğen uyumn geçtiği yerdene girer.

Her neyse, ilk üç cephete

Devamını Oku