HaberleR

güncel tanıtım sitesi

Novak Djokovic’in tenis maçı, Salı günü evin çamurunda devam etti.

Aksilikler olmaya devam ediyor.

Covid-19’a karşı aşısız olduğu ve bu geçiş hazırlıklarını yerine getirmediği için Ocak Avustralya’dan gönderilenler, Dubai’de erken dövülen ve Mart Amerika Birleşik Devletleri’ne yapılanlar için giremeyen Djokovic. , mahkemeye geri döndü. Yarışmaya yedide bir aradan sonra Monte-Carlo Masters’da. Başından beri hedeften saparak, Alejandro Davidovich Fokina’ya 6-3, 6-7 (5), 6-1’e karşılamadan önce cesurca atıldı.

22 iyi durumda Davidovich, Djokovic’in servisini dokuz kez kır, en fazla Djokovic, herhangi bir üç setin en maçında turda kırıldı.

Monaco’da gazetecilere spor salonu Djokovic, “Yıkıldım” dedi. “Maç yoluyla iplere tutundum. Gerçekten sürekli olarak hedefimizdim.” (980070

tabikideydi.Djokovic, oğlu ara geleceğine de, turunda hala 1. sırada yer alıyor. 20 büyük tek şampiyonluğu kazandı, geçen sezonda Rafael Nadal’ın sona erdiği ve sondaki son yıldaki final Slam’ı sona erdi en iyi erkek oyuncu.

Amae, Djokovic’ karşı bu zafer sadece küçük bir sürprizdi. Covid-19’a karşı aşısı olmayan Djokovic, bariz sebeplerden dolayı paslanmış durumda ve süre sonra 35 giriyor. Erkekleri tenisi derinlikleriyle ve Alcaraz final maçında görülen vızıltı r. ağmen, Djokovic oyunu en çok gelecek vaat eden ikinci nesil İspanyol’dan kaldırabileceğinden aldı.

(9702) Davidovich, Djokovic’in lakabını kullanarak “Nole’un çokluğuna sahip olmadığımı” dedi.

Alejandro David Fokina ve icatla oynuyor. Kredi… De Balibouse/Reuters

22 Davidovich, önden yanlardan gelenlerden traş halinde kargaşa hazır bir Viking’e ile karşılaşıyor. 2 yaşında – hatta uzun süreli spor’ten daha – genç oyuncu’nınki Endülüsünde Djo genç yaşında.

Kolunda b ir ızgaralı dövmesi var ve saldırgan ve şekilde bir şekilde oynuyor, vuruş ve alttan servis atıyor. Sıklıkla bir kaleci gibi oynuyor: bir şut ya da servis atmak için ağzından patlıyor. Djok’e karşı, süre kısa kil ile kaplandı ve 2017’de Wim erkekleri kırmızıydı kaplandı.

Zihinsel oyun Davidovich için en büyük engel ve öfkesini kontrol etmek, yıldırımı ve inancını korumak için birkaç performans psikoloğuyla işbirliği yaptı.

Aguirre kullanıcı yıl yayınlama ABC’ye “İçindeki her şeyi evcilleştirmek kolay değil” dedi. “Gerçekten küçük olup hazırlıksız var. Konsantrasyondaki bu sapmalar güvenlikten kolaylık. Bunu seçtik. Önceleri aylarca, sonra haftalarca sürebiliyorlardı ve şimdi bir oyun ya da bir puanları ve sonra bir yıl içinde kalkmaları için taşınmak için.”

Henüz gitmediler. İkinci sette iki kez ara veren Davidovich yolu kaybetti ve momentumu Djokovic’e teslim etti. Djokovic seti 5-4’te tamamlayamasa da – dört bitmiş hata yaptı – bir forehand pas şutu ile oyunu bozmayı başardı.

(9702) Gözleri büyük büyümüş, Djokovic’i kulağına koydu ve rahatlamadan önce kalabalığa belirgin bir şekilde büyütülecek. Dirençli yıldızın izlemesi için için bir olaydı ama bu sefer geri olmayacaktı, çünkü hem son setten çok az hem de ikinci saat 23 dakika efor sarf etti.

10 bir aradankovic dim sonra, devam kile döndü, ancak süre kısa zaman sonra enerji yayarak 40-15 öne çıkan seçeneğini genelinde için kendi kendine kendini seçmeye başladı. Davidovich bu kez yıl: Önceki iki maçında genel olarak bir şekilde bir şekilde ve uzun süreli teniste rol modeli olan bir şampiyonun işlerini bitirdi (pandemi İspanya’da birlikte antrenman yaptıkları).

“Benzin tamamen bitti” dedi Djokovic. Kredi… Valery Hache/Agence France-Presse — Getty Images

Ancak Djokovic’in oyununda ve servislerinde koşarken ve şut şut’ta karşılaşmazken ilk karşılaşmaz geldiğinde. Monako’da oturma için düzenli olarak hazırlanır.

“Üçüncü sınav olarak sınavlardan hoşdım” dedi Djokovic. “Benzinim neredeyse bitiyor. Yani rallide kalamazdım. Yani rallide kalamıyorsanız, topraklarınızı topraktasanız, bu park imkansız.”

Onun için için, neden bu kadar harcandığı. Djokovic uzun boyluydu, genel olarak herdamıne süt hiçbir belirti vermese de kez koronavirüse yakalandı. (980070)

“Tak’tan herkesten nedenlerini araştıracağım, ” dedi artık sadece setteki solma için.

Artıkn uzun arkadaşı ve800 koçu Maria ile devam eden ve bu 2001 Wimble şampiyonu Goran Ivanise’i ana antrenörü olarak ayrıldı. Avustralya Açık unvanınık için Avustralya’da’ Avustralya’daki unvanını yitirdikten sonra, 2022’de ABD’deki ABD’deki ABD’deki savaştan vazgeçildiğinden sonra, 2022’de Avustralya Açık unvanını elinde tutuldu. dört tekler maçı

Rekoru şimdi 2-2’lik sarsıcı, ancak Djokovic’in bir tane ol hedefte olduğunuzda fayda var. Sporun en iyi dövüşçülerinden ve daha önce ilk Carlo’da erkenni, ancak Mayıs’taki hedefi olan Fransa Açık’ta temellerini bulmak ve başarılı olmak için.

En tuhaf çocuk durak: Doğduğu Sırbistan’ın başkenti Belgrad’daki sezonda. hafta daha fazla ev kili.

Devamını Oku