HaberleR

güncel tanıtım sitesi

(980070 günkü Yankees maçına Toronto Blue Jays orta sahası George Spring Spring Yankee Yankee’deki kalabalıktan bir yuhalamaydı. Hemen tekledi.

Üçüncü vuruşta tekrar vuruş yapmak için, daha fazla yuhalama izledi. Bu seferki sonuç Yankees taraftarları için daha iyiydi: 3-0’lık bir Toronto galibiyetinde anahtar olduğunu kanıtlayan iki iç saha koşusu.

(9800 Dünyanda) Springer’deki rolündeki Dünyanda 70’in alayı konusulenen, o ska berilı bir işaret hırsızlığı yolda Yankees’i deviren bir ekip, giden yolda Yankees’i deviren bir ekip, geçen yolda. gösteri bu sezon pek samimi değil.

Rakipler – Boston Red Sox ve Tampa Bay Rays ile birlikte – ile yıl üç takım playofflara giren bir bölümden vızıltı testeresinde tüm sezon boyunca dükkâna girecekler. 92 galibiyetli Yankees, 91 galibiyetlik Blue Jays’i evden izleyen son Amerikan Ligi joker’i takdir etti.

Playoff bu yıl arttı. Beyzbol Ligi’nin son bölümü, yeni bir iş olacak 10 takımdan 12 takıma genişletildi. Ancak, Dünya Serisi’nin popüler sezonunun öncesinde olanlardan biri olan Yankees ve Blue Jays arasındaki 19 karşılaşmanın hala ciltse, olması ve heyecan verici vericiler bekleniyor.

Takımı bu hafta dört maçlık bir set olan Yankees’e karşı ilk serisini oynayan Blue Jays Menajeri Charlie Montoyo, “Amerikan Ligi Doğu’da hayat bu” dedi. “Bütünlar iyi. Tüm yıl boyunca bir savaş olacak. Az önce Boston’ı oynayacaklar ve oynayacaklar, biz de onları ve Boston’ı oynayacağız.” (980070

Geçen yıl Toronto’nun birkaç kusurundan biri Bo Bichette’in vasatın altında savunmasıydı. Genç stoperin olumlu bir savunmaya dönüşmesi, düşman takımlar için işleri karmaşıklaştırıyor. Kredi… Wendell Cruz/USA Today Sports, Reuters aracılığıyla

Takımların bu sezonki ilk bölümleri olan Pazartesi, ne bol bol bir gündüz sundu. Skor yakındı. Yıldızlar parladı. Kalabalık ve ekipler riskleri.

Geçen sezon Amerikan Ligi’nin En Değerli Oyuncu Ödülü’nün ikincisi olan Blue Jays’in ilk kalecisi Vladimir Guerrero Jr., “Tıpkı bizim gibi var” dedi. Ama tabi ki sahaya inşa edilecek olanın en iyi durumdasınız.

“Onlar harika bir top kulübü,” Yankees dış saha kontrolü Aaron Yargıç daha sonra ekledi: “Güç için vuran insanlara var, iyiler yukarı ve aşağı azaltın, sonra harika bir atış toplantısı. Tüm yıl boyunca zor olacaklar, ancak bunu dört gözle bekliyoruz.”

(9701) (

00

2022 MLB Sezonu Başlıyor

Beyzbol, isabetliliği geciktiren bir iş uyuşmazlığının ardından geri dönün.

(

    2) Para Hakimdir : “Çatışmalı bir lokavt ve rekorlar”, en zengin ve en fakirler “sözü da” da dilemek.

    (98007 Amerikan Ligi: Yıldızların karıştırılmalarına, güç hala 100 maçı kazanabilen dört araç içinde AL Doğu’da.

  • Bir zaman modası olan Mets’in çılgınlığı bitmesiyle yeni bir ortaya çıkma ve onsuz harcama yapmaya istekli daha fazla daha fazla .

The Blue Jays gerçekten vurabilir. Kısa stop Bo Bichette, sağ saha kontrollü Teoscar Hernández, Springer ve Guerrero tarafından herhangi bir kadro, sayı sayısında az sorun yaşamalı. Sezon dışı bir takasta Chap’ın vurgusu, geçen sezon iç sahalarda (262) ve saha içi artı yavaşlama yüzdesinde (.797) liglerde liderdi.

Bunu bilen Toronto’nun teknik teknik, oyun antrenmanı sezon zaman zayıf olan başka bir vurgu: savunması. Mavi alakargalar, asıl amacını eve götürmek için kullanım öncesi talim düzeninde büyük sembolik bir yardım servisinden önce yer toplarını ve yanından saldırılarını üzerine gelmek.

“ En kazanan beri mesajım şuydu: Atış ve savunma bu ligde maçacak. Montoyo daha sonra şunları ekledi: “Ve o takıma veya Amerikan’ndeki herhangi bir takımıa herhangi bir şans ya ikinci bir şans veremezsiniz.”

Blue Jays, kampanyadaki Bichtede’de “bichette”in savunmadaki, dedi Montoyo. Geçen 24 sezon hatayla tüm MLB kısa duraklarına eden Bichette, yardım için Blue Jays’in koçluk ekibine ve kısa süreli stoper Troy Tulowitzki’ye teşekkür etti. Sezon dışında, Bischette Teksas’ta kazanacak Tulowitzki ile saha daha da keskinleştirmek için zaman harcayacak.

“Benim için biraz basitleştirdi” dedi Bichette. “Basit, topu yakalayıp atışı yapmaktır. Bedava Oyna. Agresif ol. Zihinsel olarak orada özgür olmama izin vermem bana çok yardımcı oldu.”

Çaba Pazartesi günü Yankees’e karşı karşı. Başlangıç ​​​​atıcısı Alek Manoah, altı golsüz vuruşta yedi vuruşla Yankees’i kontrol altında tuttunuz. (Hızlı topları, hızlı hızlıydı, adrenalin 96 mil hızla gidiyordu. “Bu sadece New York”,” dedi.) Ama Manoah küçük çocuk atışta taban bir akvaryumla başında, Bichette bir atış başı. yıldız: Bir Giancarlo Stan yarasa topraklayıcısını tuzağa düşürmek için çok sağına gitti, zıpladı ve “kırık için oyunuun sonra giderken attı. (98003) (98003) “Geçe bir Dünya Takımı almak ve şampiyon olmak istiyorsak, topun satın almamız gereken çok şey 70” dedi. Geçen sezon ev sahipleri koşular ve 102 koşu vuruşu yapıldı. “Yani atış, savunma, vuruş, onun günü hakkında normal olmayan ama algımız hakkında iş ve buna bağlılığımız kesinlikle meyvesini veriyor.”

Alek Manoah Pazartesi günü güçlü Yankees dizisini susturmayı başardı. Yedi atış yaptı ve altı golsüz vuruşta sadece bir atışa izin verdi. Kredi… Wendell Cruz/USA Today Sports, Reuters aracılığıyla

Yedinci devrede, Manoah oyun dışıyken Bichette, ikinci kaleci Santiago Espinal ile takım kurdu ve iki adamla ikili bir oyun oynadı. Savunma Josh Donaldson’a karşı sola kayarken, Espinal solunda bir zemin topunu durdurdu ve ikinci kaleye dokunduktan sonra 360 derecelik bir kullanıcı dönüş Bichette’e atmak için tekrar döndü. Guerrero sahadan koşarken sıkıldığını ve örnek.

(9702) Bichette, daha sonra Yankee Stadyumu hakkında şunları ekleyerek, “Oraya giden ve sahip olan her şeyi veren bir grup çocuk öğrenci” dedi. Bu adamlarla oynamayı seviyorum. Bu çok.”

Blue Jays’in oğlu iki ön gelecek, Guerrero, 23; Bişe 24; ve Hernández, 29. Bichette, Blue Jay’lerin potansiyellerine her zaman güvendiklerini, bu yüzden “dünyayı ele alınızden” biraz daha azına var” dedi. Kış boyunca bullpen’e büyük bir dokunuşulmamasına ve Blue Jays, 2021 AL Cy Young Ödülü sahibi Robbie Ray’i ve ikinci kaleci Marcus Semien’ ve yeni oyunculara nedeniyle nedeniyle kapalı yıl daha

Yankee’ler de yaklaşık olarak aynı şekilde düşünüyor. Isiah Kiner-Falefa, ilk kaleci Anthony Rizzo ve Donaldson’ın ilaveleri, beceri setleri

(9704)

(9701)

2018 ‘den 2020’ye kadar Blue Jays’i 29-19 yendikten sonra, Yankees geçen yıl daha az bir alışverişe giderken. Rakiplerine karşı 8-11 arasındaydılar, yine de oğul AL joker için Toronto’yu geçmeyi başardılar.

Bahar Pazartesi günkü zaferin sonra “Her oyun çok büyük” dedi. “Geçen yıl onun anahtarının olması sizin için. İyi bir başlangıçama daha fazla gidilecek çok yol var.”

Devamını Oku