HaberleR

güncel tanıtım sitesi

WASHINGTON — Dört oyundan sonra herhangi bir sonuç çıkması zor. Bu, 162 maçlık normal sadece yüzde 2,5’i, bu yüzden lütfen bir cümleyi bu gözde bulundurarak okuyun. Mets, Major League Baseball’daki en iyi takımlardan biridir.

Pazar öğleden sonra, MLB’de dört kez kazanan ilk takım olma rekorlarını kazandılar. Francisco Lindor’un kısa evinde ve dış sahada Mark Canha’nın go-a tek’ında Mets stop tek vuruşta Ulusallara koşu önde ilerledi. Ancak Mets rölyef atıcıları tarafından höyükte ve sahada ilk kaleci Pete Alonso tarafından yapılan bazı yanlışlardan sonra, ilk önce Ulusal Park’ta Washington’u yeniden inşa etmeye yönelik 4-2 kaybettiler.

“Yılın ilk serisini güzel, ancak bunu geçebilirim benim için çok kötü,” dedi Alonso. “Bunu yapmaktan sonra kullanılacak. Yüklemek için kullanılacak malzemeyi yerleştirmek için kullanılacaktır.


Uluslararası 4, Mets 2 | Kutu Puanı | Play-by-Play

Kimse kaybetmek ve altı normal aylık bir sezonda geridelerler. Ancak gelecek sezon projesinde, Mets taraftarları için sezon için 2016’dan yana ilk sezon için yarışne süt cesaret verici işaretler vardı.

İlk olarak, temel rotasyonu tamdı. İki kez Ulusal Lig Cy Young ödülünün sahibi olan ve hastanelerden aylarca sağ omzundan sakatlanan Jacob de ağırlaştırma ile Mets’in daha ağır bir yük için için başlangıç ​​​​dönüşümünden geri kapsamlına olacak olacak. Dört karşılaşma, başlangıç ​​​​kadrosunda ERA

var. Açılışta, Tylor Megill, 19. kariyerine başladı, deGrom’u doldurdu ve beş golsüz vuruş yaptı. Ertesi gün Max Scherzer Mets’teki ilk çıkışını yaptı. Cumartesi günü, Oakland Athletics’ten Mart takasında satın alınan 2021 All-Star’ı Chris Bassitt, Mets’teki ilk maçına çıktı ve sekiz golle altı golsüz vuruş yaptı.

“Ben senin kimdir. Peşinden geliyorum,” dedi Bassitt, daha sonra, beyzboldaki en iki oyuncu olan Angels’ Shohei Ohtani ve Mike Trout’a bulundu. “Ohtani ile çok karşılaştım. Alabalık ile çok karşılaştım. Formanın adını bozmam, geliyorum.”

Francisco Lindor, Pazar günkü maçın sonuçta geliştirmesinde ilk iç saha yürüyüşünü yaptı. Kredi… Scott Taetsch/USA Today Sports, Reuters aracılığıyla

( (9800) Sağ kanat izlemesi, Met olarak ikinci Pazar günü araba günü her şeyi yaptı. Geçen Ekim ayından bir önceki haftadan bir antrenman için giydirmek ve bahar antrenmanından yeni bir direği vardı gibi düşünülecek destek Carrasco, hazırlanmadı. Beş ve iki atıştan sadece bir tanesine izin verdi ve daha sağlıklı bir dirseğin tüm sahalarını öncekinden daha kapsamlı ve etkili bir şekilde planlamak için söyleyin. Tek kusuru: Ulusallar, vurucu Nelson Cruz’un ilk vuruş vuruşunu, kariyerinin 450. iç sahasu olarak seçin.

Mets Müdürü Buck Showalter, “Carlos şu anda eskisinden farklı bir yerde,” dedi ve daha sonra ekledi, “Onu lisea iyi bir başlangıç ​​​​yapın çünkü onu kullanabiliriz.”

hücum edildi, Mets’in çok yönlülüğü – iç saha gözlemi Eduardo Escobar ve dış saha izleme Starling Marte ve Canha gibi yenideki neredeyse çok iyi. Escobar 11’e 3 ve “kalede” savunma yaptı. Marte 14’e 3’tür ancak turda araba kullanılmıştır. Pazar günü üç isabet eden top Canha, dış saha konumunda oynadı ve 10’a 7 oldu.

Mets’in geçen yılki zayıflarından biri hücumlarıydı. Maç başındaki koşularda 27. (3.93), vuruşunda ortalamasında 20. (.239), taban artı vuruşta 23. ve iç sahada 25. (176) oldular.

kaleci ve dış sahada yaşadığımız Jeff McNeil, “Getir ikinci adamlar çok iyi uyum sağlayabiliyorlar” dedi.

Bassitt, insanların büyük bir bordrosu ile yetenek beklemesi olduğunu söyledi (Mets’in 286 milyon’deki franchise’deki en yüksek için yalnızca Los Angeles Dodgers’ı takip ediyor). Ancak özel plakada Mets’in mutfağını övdü.

“Ya hep ya hiç diyen çok adam, çok takım var” dedi. “Bu takım öyle değil. Bazı ev sahiplerini vurabiliriz. Kırılana kadar seni ezeceğiz. 1. Günden beri vaaz iş bu. Bu kadar onu durduracak bir finali var.”

Mets galibiyet için dayanamadı, henüz Carlos Carrasco Mets ile en iyi yapmayı yaptı ve bir beş ve iki seriye izin verdi. Kredi… Mitchell Layton/Getty Images

( 980070

Pazar günü Mets için olmadı. Nationals’ın başlangıçatıcısı Erick Fedde, beş vuruşta iki koşuyu teslim ve sadece iki vuruşa izin vermek için dört bir araya geldi.

Ve sekizinci vuruşta Mets’in atışları ve savunması gönderme. Bir iş ilişkisizliği, kısaltılmış bir baharine yol için Showalter, erken dönemdeki güreşi göz önünde bulundurulmadı. için bir araya gelen sol kullanan kullanan Chasen Shreve ve sağ el klinik lanan Trevor Williams’a yeniden döndü. (Mets’in ardından yas yakını Diaz, büyükbabasının (980070)

Ulusallar çaylak Lucius Fox bunting ve Dee Strange ile güvenlik sıkışıklığında skoru. -Gordon güvenli bir şekilde bir şekilde. Alonso zor bir oyun için gelecek için geleceğini söyledi. Showalter soğuk işaretler, ancak bir şekilde satın alınmış atmış’un temizliğinden.

İki oyun sonra, Alonso’nun ikinci kaleye geniş atış, Mets’in vuruştan çifte bir oyuna dönüşmesini engelledi. Bundan sonra iki vuruş yapan Cruz, Nationals’a iki turlu bir bekar ile 4-2 öne geçti.

Mets için yarışacak, Philadelphia’daki savaşması “ötekilerden” biri olan Phillies ve NL Doğu’daki en üst sıra için yargılanacaklar World Series şampiyonu Atlanta’ya karşı maç var.

Carrasco Pazar gününden başlamak, “Bu takım gerçekten çok iyi – oyuncuları, başlangıç ​​​​atıcıları, herkes” dedi. “Yani orada gerçekten iyi yarak. Önemli olan yaşamak ve oynamaya devam etmek.”

Devamını Oku