HaberleR

güncel tanıtım sitesi

(98001)

(9702) (9702) — “Eve git,” diye70 Russell Westbrook, oyuncu sırasının oturan bir serseri “Eve git” diye tekrarladı.

Şubat 70 civarındaki bu düşük seviyeli New Orleans Pelicans’taki kızdaki kalabalıkta hızla dönmüştü. Yumruklar ve sataşmalar o kadar kötüydü ki, Bay Westbrook’un Los Angeles Lakers’ı takımda ilk sıradakilerle karşılaşmaya hazır hazır. LeBron James, bir çöp tüketimi ile yan tartışmaya girerken, Trevor Ariza’nın bir başkasıyla yüzleşmekten olarak alıkonması yapması.

(9703) Los Angeles’taki Crypto.com Los Angeles’taki sahada satın almaki filme’ aboneliği Michael Morales, bir hayran “Sen Kobe800, sen Kobe durumundasın” dedi.

Dr. Sporcular bağırmaz – bazı koltuk başı 3500 dolar olan taraftarlarda.

(98004)

Her vardiyadan sonra şehirden geçen 38 posta işçisi Bay Morales, “Ben sıkı bir Laker tutkunuyım” dedi. , Jack Nicholson’dan daha fazla oyun oynamak ve ona Facebook Reels’de beslenmeye dolar kazandırabilecek yakın çekim klipler yayınlamak. Ama “şu anda” dedi, “izlemek zor.” Bay Morales’in acısı ve ek geliri olacak sona erecek: Salı gecesi Phoenix’e kaybettikten sonra Lakers sezon sonundan elendi.

Bay Westbrook, Houston Rockets ve Washington Wizards’taki sakatlık ve bir Kovid vaka gölgelenen ve onu büyüdüğü takıma idolleştiren gişe rekorları kıran bir takasınla adını Temmuz’da Lakers’a katıldı. (9800) (9800) Bu gösteriyi sergilemek için hedeflenen hedefse de Westbrook’un saha800 büyük bir bölümü gibi görünüyor. Yeni bir Showtimesı, bir Tarih Kanalı belgeseli, yeni bir arka kitap, yeni koleksiyon olan bir mağaza mağazası, onun mizaçlı imajını yalanlayan bir eğitim vakfı ve toplum var.

Tüm bunlar, kariyerini takip eden veya bunlar için çok şey için tasarlanmış ürünler. Barneys New York’un yaratıcısı yaratıcısı olarak otuz yıl sürecek Simon Doonan, “Na bir yıldız olunacağını” dedi.

(980070

Sağda Russell Westbrook ve 2014’te eski Barneys New York yaratıcısı Simon Doonan Bay Westbrook’un mağazasıyla işbirliğini kutlamak için bir etkinlik. Kredi… Robin Marchant/Getty Images

T Coppens, plastik ve parfüm serileri de dahil olmak üzere çok sayıda çok sayıda Barneys işbirliğinden ve True Religion’ın kampanya yaratıcı direktörü Bay Westbrook, 33 yaşında, kendi parfümünü, gözlük marka ve kendi üniseks sokaki olan Honor the Gift’i kullanım sürdü. 2017 yılında Oklahoma City’deki bir kaportacıda.

Bay. “Make It” adlı TV şovunda ancak arkadaşı olan olan Doonan, Bay Westbrook ile birlikte ile birlikte “onaylaşları” ile artık ve onunla birlikte onayladığı videoları ile ilgili toplamaları toplamaları “kariyerimde en çılgın şeydi”

Bay Westbrook sahaun mücadeleye kadar onunla dolu’yken, basketbol deplasman o zorlu ki, memleketi Los Angeles yerlisine döndü – o kadar ki yakın zamanda ailesini tweetledi. “ölüm gönderme” gönderilmişti. Eski Laker Shaquille O’Neal yavaşlama tavsiyesinde bulundu ve hatta takas sıraya girdi ve alışveriş yaptı.

Bay Westbrook, meydanların yuhalamalarına ve alaylarına “Westbrick” meydan okurcasına tepki gösterdi; Pelicans’ın mağbiyetinden sonra bir muhabirinden üçüna kazanmak, “Evimde güzel çocuğum var, karım, onu eve götürmüyorum” dedi.

Ancak birkaç gün sonra, bir maçında, basketboldan daha fazla röportajda görüntülenme hareketlerinin genel içinde, Showtime sinemasına benzer bir vahiy, “Tutku sporcular arasında nadiren hala bir şekilde gözlemcidir. “Rekabet tarzım beni kolay bir şekilde hedeflenen hale getirdi” diyor sinemada adeta iki Russell gibiydi. “Spor iyi adam benim. İnsanlardan kimi söyleyebildiğini söyleyemez. Beni etkilemediğinisem yalan olur.”

Dönüş

(98002) Long Beach, California’da doğan Bay Westbrook, Los Angeles’ın Güney Merkezi Hawthorne’da, liseye Lawndale’de gitti, sonra Los Angeles , California Üniversitesi’nde Westwood’da iki yıl geçirdi. 2008’de NBA’ye girdi ve hemen oyunu oyunu ve moda anlayışıyla tanıdı.

1970’lerde Yeni York Knicks yıldızı Walt “Clyde” Frazier, oyuncu hedeflar, tüneller, vizon mont Zorro, Dentman çıtayı yükseltti, önce imzane bir gelinlik giyerek.

1 eskiden bir podyuma sahipdü.

Anna Wintour, C arine Roitfeld, Raymond Pettibon ve Tim Coppens gibi isimlerle New York, Paris ve Milano’da moda haftaları geçirerek moda hedeflerine yönelik bir şekilde benimsedi.

“Sahada onun gibi “kendinizden sıkılırsınız. Şahsen, o farklı,” dedi Rizzoli New York’un ortak yayıncısı Anthony Petrillose, arka kapağı Bay Pettibon’un yazdığı “Russell Westbrook: Style Drivers”ı yayınladı. “Deneyim şuydu: ‘Öğrenmek için buradayım, mümkün en iyi istiyorum – bunu nasıl kullanacak?””

Honor Bay Westbrook’un moda markası

Honor the Gift, içinde pop-up’lar yaptı.

( 9713)

Kredi… Saat olarak sol üstten: The New York Times için Karsten Moran, The New York Times için Nina Westervelt, The New York Times için Pascal Le Segretain/Getty Images, Nina Westervelt (9800) 704)

Onu en son Kasım Madison Square Garden’da gören Bayan Wintour, “Russell modayı en az oyun olduğu kadar değerli” dedi ve “bana spor ayakkabılarını yükseltçe sundu. Benim için biraz fazla büyüktüler ama neyse ki onları mutlu bir şekilde alan 6-4 yeğenimle birlikteydim.”

Ancak Lakers o gece kaybetti ve Bay Westbrook işinden mutsuz oluyor. Nike’ın Jordan markasıyla’ tam ayak için ayak tasarımı üzerinde sistem üzerinde, Gift tasarımlarını incelerken ve eve dönüşünü inşaat yapımı, Los Angelestaki basketbol forması inişli çıkışlı oldu. (9800 Geçen Gün703) (9800 Günlük Haziran) Hediyeyi Onurlandırın, Jordan Westbrook’un Neden Değil? Vakıf, bir basketbol sahası inşa ediyor ve şehir Cren Bölgesi’ndeki bir YMCA’da teknoloji ve atölyelerine sponsorluk yapıyor. (Ürdün, 2018’den beri Westbrook’un imzası olan ayakkabısını üretmektedir.) Adını sevilen bir sözden alan kar amacı gütmeyen yarışmalar, sosyal program ve okulları destekler.

Bay Westbrook ile markaları üzerinde çalışan yaratıcı bir olan DMA United’ı ajanT Sam Sohaili, “arz bir silahtır ve giyimle bitmez” dedi. “Rus’in hevesli, etkileşime geçmektedir.”

Bu tür etkilerler

Bu tür etkiler (9. (Birden fazla denemeye çalışmak, Bay Westbrook bu yazı için yorumdan kaçındı.)

Los Angeles’ta aynı zamanda Hollywood demektir. Yürütücü yapımcılığını yapacağı “Tul Burning: The 19 Massacre” başlatılıyor 21 Mayıs yarışmasını ve projelerini geliştiriyor.

(9701) (980070) Ve tam da başka bir ünlü gibinde, para kazanıyor. Aralıklarla, takım elbise giyilebilirki koronavirüs testlerinin hayatta kalması ve devam etmesi Kovid testinin olumsuz sonuçlanması nedeniyle NBA’in güvenlik protokollerine girdikten sonra, bir oyun mevsiminde, Bay Westbrook bir Santa sınır ve sırıtan eşofman pozitifidi, fotoğraflar için poz verdi ve onun Nedenini verdi. değil mi? öğrenci yeni spor ayakkabı. (980070

Efsanevi3) rapçi DJ Quik, Lakers’ın Mart’ı Crosstown Clippers tarafından ezilmesinden hemen önce, “Bazen öncelikli, ölü şey değildir” dedi. (98003) (9702) (9709)Leuzinging

Crypto.com Arena’nınerindeki, Leuzinger Lisesi’ndeki işçi sınıfı Lawnda’de, ilk resmi biri 50 metrelik bir duvar Gloria Ramos Kafeteryası’ na sıvanmış bir sen bilirsin. Kampüsün şık, Thompson Gymnasium’da, Bay Westbrook’un 2006’da Olimposluları son sınıf olarak 25-4’lük bir rekora götürüldüğü kortun üzerinde bir isim ve forma üzerinde.

“NBA’ya giderdim,” diye hatırdı, Bay Westbrook’un sokağın aşağısında ve şimdi burada koçluk yapan ve güvenlik görevlisi olarak çalışan bir lise takımı arkadaşı olan Patrick Cleveland.

Tam takas tarihi geçtiğinde konuştuk ve Lakers Bay Westbrook’la anlaşmamaya karar verdi. Lawndale’de genç yaşta bir prenslik yaptı, zor yetişti, iyi ve sadık kaldı.

İki’ı hedeflemek, trajik bir şekilde gitmekte gelir , eskin bir koç ve okul atletik direktörü Marlon Mendez dedi. Ya Bay Westbrook’un en iyi arkadaşı Khelcey Barrs, 11 Mayıs 2004’te Los Angeles Southwest College’da bir dizi toplama maçından sonra bayılmasaydı?

Mr. Westbrook, 2006’da lisede en iyi adaydı. Kredi… Ken Hively/Los Angeles Times, Getty Images

Khel, 16 eski bir kalp ürünü olan oğlu verene kadar NBA’e giden 6 fitlik ikinci sınıf öğrencisiydi. Bay Cleveland, “Hepimizin omzunda o Çip vardı ama Russell aldı” dedi. . “Herkesin bu yüksek enerjili adam olduğunu düşünüyor. İnsanlar için ne için hediyenizi anlamıyor. Hepimiz incindik ama bu ismi devam ettirmeyi başaran oydu. Russell’ın olduğu için öldüğüm.”

Okten sonra, Bay Westbrook caddenin popüler ve dersten önce Khelcey’nin satın alındı.

Jordan tarafından destekleniyor ve bir zamanlar lisede bir yıldızı devam ediyor. bir NBA okuluna gittiğine ve o benim ulaşabileceğim biri.”

Leuzinger teknik direktörü Arturo Jones’un oğlu Bay Jones Bay Westbrook’un hala güvendiği yaygın biçimlendirici biri olduğunu söyledi. ‘Güven, durma’ dedi. 20’yi kaçırdın, ateş etmeye devam et.’”

Peki ya Bay Westbrook’un kendine güveni? çok fazla olumsuzluk var” dedi Bay Jones. “Ateş devam edecek. O deva beğenin. Bu Rus.”

Devamını Oku