HaberleR

güncel tanıtım sitesi

GOODYEAR, Ariz. — Terry Francona tekrar sağlıklı. Bunu Mike Barnett’in saçında görebilirsiniz.

Barnett, 63, Cleveland’ın tekrar oynatma koordinatörü. Veliler Francona ile 30 yıl iyi gitti ve bu bahara başlayın bir saçla geldi. Francona bir düzeltme aldı, birkaç hafta önce bir görüşmeden Barnett’in sonrası gizlice girişli ve – Barnett’in saçının bir kısmını giyip tuttu. (97003)

Bir boğa güreşçisi ve kontrolünden geçen berber olan Ricky Pacione, kamufle etmeyi teklif etti. Ama sonra Francona tekrar vurdu.

“Git” dedi Barnett ona. “Sadece dur.”

Yöneticinin durmayacağını bilen Barnett teslim oldu ve şimdi bıkkın bir gülümsemeyle birlikte bir vızıltıya imza atıyor. Ayrıca, Francona’nın iki ayakkabı giyerken hala tehlikeli bir şekilde hareketli olduğu Cleveland’ın tasarımındaki herkesi memnun olacak şekilde olabilir.

Neşenin tükettiği bu hafife gitmiyor.

2020’nin bu bahar Arizona’daki ilk gününe kadar 14 ay boyunca Francona yalnızca bir ayakkabı giyebildi. Sol ayaklı bir yürüyüş botuylaydı. O ayların beşinde koltuk değneğiyle geçti.

(980070 Ayrılan DeMarlo Hale, Francona’nın arkadaşı ve koçuydu ve yıl Francona’nın zamanını seçme patronu için aramaya girdi takımdan uzak. Kredi… Steve Nesius/Associated Press

Son yıl, pek çok ikonik beyzbol anına imza atanan bir menajer olan Francona için iki baş döndürücü bir ıstırap ve sefalet geçti. Red Sox, 2004’te 86 yıllık Dünya Serisi kuraklığını sona erdirebilir Boston’da pilotluk yapmakta. Chicago Cubs, 108 yıllık Dünya Serisi kuraklığını 2016’da sonlandırdığında Cleveland’ın ziyaretağındaydı. 2004 Amerikan Ligi Şampiyonasında Yankees.

Ancak Francona’nın bitmek bilmeyen yazları 2020’de arayı kısalması planlanması ve pandemi için kısacık planlanması ve bir mide-bağırsak ihtiyacın alevlendi ve mutlu olmak zorunda kaldın. . O sonbahar, sol ayağının baş parmağında staph için yol yolunda gut uygulamak. O kışta yeterli yeterli ve 29 Temmuz’da, 162 maçlık sadece 99 maç, ayaka, temel ve sırtı ağrıyla tekrar alınarak tekrark zorunda kaldı.

Bu ay 63’e girecek olan Francona, bu baharda bir sabah ofisinde bir röportajda “Utandım” dedi. “Zor çünkü hafife almam. İnsanları hayal kırıklığına uğratmak gerçekleştirilebilir. Bensiz yaşayamayacaklarından değil. demek istemiyorum. Ama bu benim blogum. Doğru yapamadığımda çalışıyorum.”

Geçen yaz ay büyütme ve kalça protezi geçirdikten sonra, Francona 22. deplasman için menajer koltuğuna geri döndü – Cleveland’daki 10. deplasman. kulüp tasarımı çok kazanan menajeri. Ayak tabanındaki ikin parçasından. vida ve parmaklarının ucundaki sekiz bölgesinden çelik bir çubukla birbirine kaynaşmışlardı.

Hayatının en zor büyüyebileceğini ve Francona burada bir nevi uzman. Dört yedek parçası var – dizleri hem de kalçaları – ve 30’dan fazla tahminlerini tahmin: her dizde 12 (“staphlarını saymak”) ve onun omuzda ikişer tane, ayrıca kalınları, sol dirs için birer ameliyat. fıtık, sırtında bir disk ve “sayısız” bilek, el ve canları canları. (980070)

Ayrıca bir ömür boyu yolculukta yaşanmış – olmakyzbol uçuşunun genel gidişi kompresyon taytları arkadaşlarıydı, dünya çapında bir yoldayi hayattayken. Kan pıhtılarını depolamak için kullanılmış.

“Her tarafımda yara var” dedi. “Muz bir köpekbalığı saldırmış gibi görünüyorum.”

Anlayın, vurgulanıyor: Şikayet etmiyor.

“Şikayet gerçek olan insanlarla var” dedi. “Sahip olan şey ağırlaştırıcı. Bu dünyanın sonu değil. Yüzmeye gidebiliyor olmam gerçeği, onu seviyorum.”

Red Sox’ta yaşananları sahneleri erdirip World’i seslerinde Boston’da Frankona dümendeydi. Kredi… Vcent Laforet/The New York Times

Francona, World Series’i sağlıklı bir şekilde Chicago Cubs’a bitkisinden 2016’da Clevel’a Kredi… Elsa/Getty Images (98006)

Sudir. Progressive Field’ bir tane var ve Franco’nun Tucson, arkana bir tane var.Yolda görünüşümüz her yerde, nereye gidebileceğini biliyorum. Gitmem biraz za adam yer alıyor. Ama bunu günü boyunca, iyi görünüyorum” dedi.

(9701)

Cleveland’ın beyzbol operasyonları başkanı Chris Antonetti, adı yazan Francona’yı başka bir izin almaya çalışmaya başlayacak olan sırdaştı. Yakın akrabaları, kulübün sağlık sorunlarıyla ilgili olarak Francona ile olan sabrını ve muayeneliğini yardımcı olur. Cleveland’ın kontrol sahibi, Paul Dolan’ın esasen sahibini yönetmekte olduğunu söyledi.

“Bunu söylemenin lider olarak Tito ile daha iyi kolay bir şekilde düşünülmek” dedi Antonetti. “Onu rahatsız etmemek için gerekli olan hedefimiz ne kadar gerekli.

Sandy Alomar Jr., Francona’nın iki yazdan önce alışverişe çıktı ve geçen sezon DeMarlo Hale devraldı. Francona ile 2002er giden Hale, menajer gibi olmuştur. Ama sonra, yaratıcılık konusunda bir hüneri var.

, Carl Willis’in 2018’de Francona ile atış koçu olarak ilk zamanda, Cleveland’ın başında Dan Otero ve Oliver Perez vardı – “OT” ve “OP” Willis, Francona’nın “OT almamasını” “Duyduğunu duydun. Bir oyunda kalemde ısınıyor ama Francona Perez’i amaçlıyoruz. Muazzam bir algılamaydı. Yanlış atıcı girdi ve Cleveland kaybetti.

“Takıma çağırmamaya yönelik için ona yalvardım ve buna karşı Willis. ‘Benim bölümümde’ dedi. Ben sorumluyum, ben yaptım.’ Aynı zamanda bana güveni hiç sarsılmadı, ilişkimiz hiç bozulmadı, bana komik bakışlar atmadı.

“Bunu asla unutmayacağım çünkü benim için çok şey ifade ediyor.”

(970

Francona son çok sayıda ameliyathaneyi ameliyat ve oldukça acı çekti. Eski bir Arizona Wildcat, geçen ay bir kolej basketbol maçında canlanmış. Kredi… Ethan Miller/Getty Images

Francona’nın geçen yıl acısını izleyen Hale, koçların onun için yaşayabilmek için ellerinden gelen mantardan geçen “zamanlarda aşıklarını yakınlarını söyledi.

Tüm bunlardan sonra, bu bahar iki ayakkabı çok büyük bir adım. 14 ay sonra ilk defa sol ayakkabısını giymekyenda, kampa başlangıç ​​için tulumunu giydiği ilk gündü.

“Biraz zamanımı aldı” dedi. “Ve hala çok dikkatli olmalıyım. Ama gitmeden önce, biraz güven inşa ediyorsun. Sırf bu kadar ömrüm olsun diye sabahları dış sahada dolaştırdım. Onun gibi şeyler.”

(98002) Oyuncu borsunun 36 okul eğitiminden çok memnun görünüyor. (9703) (98003) Conn Windsor’ Eastlayıcı Aaron Civic, “New England’dalem ve bir Red Sox arzu olarakm” dedi. bu oyunla. Onun için gerçekten inanılmaz olmak.”

Bu kariyerlerin, menajerlerin ayrıntılı tamamının – dokuzun toplamının – bir Francona için bir ligde sayılır: David Ross (Cubss), Torey Lovullo (Diamondbacks) , Gabe Kapler (Giants), Dave Roberts (Dodgers), Alex Cora (Red Sox), Rocco Baldelli (Twins), Chris Woodward (Rangers), Kevin Cash (Rays) ve Mark Kotsay (Olarak).

Boston’da Francona için oynayan Ross, “Oraya resmimde, bana hemen hitap etmeyi asla unutmayacağım” dedi. “Ah, tam buraya sığacaksın. Harika bir grup. İşte bunt oyunlarımız işte birinci ve eğlenceli oyunlarımız, eğlenin, iyi eğlenin.’ İlişki kurması çok kolay bir organize ve ayrıntılı listelerin dışında.”

(9704) (
01)

Ya da Cleveland’ın spor ve performans açısından türde olduğu gibi Dr. ki sen deva. Tito örnektir.”

Bahar ofisinde, mutlu, sağlıklı ve bir Francona, her şeyi başka bir yaz macerasının bulunduğu yere yerleştirmek için çalışmaya başlayacak. Sözleşme sezondan sonra sona eriyor ve pirinç, bir görüşmeden önce belirtilen şekilde hazırlık yapılmayı ve yarışmayı kabul etti.

“Övüneceğim tek şey, çok iyi bir arada olma rekorunu kırm” dedi. “Ben çok80070 idim. Bunu dersim yapacağım. Bundan büyük bir tekme alıyorum. Uyanma, basketbola gideceğiz ve ‘ bugün bunu nasıl yapacağım?’ Bunu düşünüyorum. seviyorum.”

Devamını Oku