HaberleR

güncel tanıtım sitesi

Minneapolis-St. Paul Havalimanı bu hafta sonu yerel bir ünlü tarafından karşılandı. Lindsay Whalen, konuşmacıdan gelen bir Olayda, “Minneapolis’e hoş geldiniz,” dedi. Whalen, Minnesota Üniversitesi kadın basketbol takımının 2004’teki tek Final Four’a yardımcı olan ve dört şampiyonluk kazanan Minnesota Lynx hanedanının temel bir parça olan Minnesotalı bir yerli. Bugün, Minnesota Gophers Üniversitesi’nin baş koçu.

W’ninkien’in, 2022 bayanlar Final Four’a “Minneapolis”in “ilgili” kelimeden oluşan en büyük basketbol topluluklarından biri sadece mevcut açıklayan biri pek çok hikayeden. Connecticut, Phoenix ve Columbia, SC de kadın futbolunun merkezidir, ancak Minneapolis kadın basketbol ekosisteminin geniş kapsamlı – ve tüm büyük profesyonel ligleri de temsil edilir, bu da futbol için tezahürü gelir. kadın oyunu, el kitabının kıtlığına atfedilemez.

(98002) “Lindsay Whalen bana, ‘Hey, sen bu her şeyi yap ve kazan, insanlar gelecek’ dedi” dedi Lynx Koçu Cheryl Reeve, isteyen ve Whalen’in 2010’daki takımdaki ilk deplasman hakkında. “Lindsay haklıydı. İnsanlar peşini bırakmadı.”

Son Dörtlü 1995’te Minneapolis’teydi, WNBA yoktu. Yirmi yedi yıl sonra, en iyi kadın kolej basketbol takımları, Minnesota Lynx’in 2012’den bu yana bir maçta ortalama 9.000’den fazla taraftar ve takımı ile WNBA’daki en iyi takımlar şu şekildedir aynı zamandada yarışacak. katılım.

Minneapolis’teki Kadınlar Dörtlü Finali için gelen taraftarlar. Kredi… The New York Times için Andrea Ellen Reed

önce hiçbir NCAA kadın karşılaşması bir WNBA Arenasında daha fazla oynanmadı, bu yüzden Final Four’da olağanüstü bir yerel yerde bulunmanız iyi bir yerde. UConn ikinci sınıf müşterisi Paige Buecker ilk olarak Minneapolis’in Minnetonka sınıfındaki Hopkins Lisesi’nde bir yıldız oldu ve bu okulda bir kız basketbol destinasyonu olarak itibarını iyiye yardımcı oldu.

Hopkins ve Bueckers’ın eski Amatör Atle Birliği’nin baş antrenörü Tara Starks, “her sosyal okulda birden bu çocuk, tüm bu güzellik paslar ve hareketlerle bu fenomene sahip olduğunuz oldu” Koç, dedi Bueckers’ın lise kariyeri.

Onun eve dönüş, tarihten kadar bir turnuvanın en büyük hikayelerinden yeni bir bölüm eklendi. Starks bir sonraki yazmakla, Hopkins oyuncuları Stanford, Arizona ve doğal olarak Minnesota’ya bağlı.

Yakın bir yerde bir Associated Press analizine göre, Minnesota ülkesinin başına en kız lise basketbol maçına sahip ülke. Kısmen lise ve Whalen basketbol eğitimleri sayesinde, ESPN’e göre nispeten en iyi 10. 2022 sınıfı olan Minnesota’ya katılmayı tercih ettiler – oyunda İkiz Şehirlerden oyuncularla bir sınıf.

Paige Bueckers Cuma günü UConn’un Final Four galibiyetini kutladı. Kredi… Elsa/Getty Images

Minnesota yardımcı yardımcı antrenörü Carly Thibault, “Lynx’ten Gophers’a, lise basketboluna ve gençuna yapılan yatırıma, burada bayan basketboluna verilen destek kadar sevinmek en iyilerden biri ve ben Connecticut’ta olacak” dedi. -Babası Mike Thibault’un Connecticut Sun’ı çalıştırdığı ve şu anda Washington Mystics’in koçluğunu yapan DuDonis, onun ikisi de WNBA “burada çok güçlü olduğunu görebiliyorum” diye ekledi.

Antrenör genç oyuncu için motivasyonun bir kısmı, Lynx’in yakınlığı ve olgunlaşmasın WNBA’da oynamayılarına hem somut hem de arzu edilir kılmaktır. Starks, “Süreklilerden bahsediyorlar” dedi. “’Lige gitmek istiyorum, WNBA’da oynamak istiyorum’” (980070 Ancak) Lynx ona zaman hevesli yardıma koştu. Ligin NBA takımlarının sahiplerini ve arenalarınıan 12 franchise’ından sadece beşinden paylaş, ancak yine de erkek sezonunun bittiğina yakın antrenman ve ter biri için bir savaştı. Dokuz yıl takımda oynayan ve şu anda yardımcı olan, Target Center’ın bodrum katındaki küçük sahada yapılacak antrenmanı öğretir.

“Kazanmak önce gelir” dedi Brunson. “Ve sonuna kadar, biraz az miktarda eksik zamanla bir farklılık gösterir. Ama biraz zaman aldı.”

kesin dört bir yanından genç kadın oyuncular Minneapolis’e geldi . Son dört. Kredi… The New York Times için Andrea Ellen Reed

Bu hafta sonu, Final Four’ları Lynx ve Timberwolves ekipmanlarının yanı sıra bir dizi Lynx ve Timberwolves logosu şeytan bir ekip dükkanının üstesinden gelecek. Bu parite, Reeve’in “ikili markalaşma” görünüşe yöneliktir.

“Profesyonel erkek takımlarının olduğu yerde bir planda, kadın sporları çoğu zaman boğulur” dedi Reeve. “Ama farkımızda ki, bizim antrenmanımızda, nerede bir kurt görürseniz, bir Vaşak başını da göreceksin. Çok pahalı olmayan bir ama paha biçilemez.”

Bu tür bir zorlamak için kaldıraç etmek için Lynx’in yaşlı olması durumunda. LGBTQ’nun bir parçası olarak kullanılan bu taraftarların en sonlarından bazıları.

WNBA’nın LGBTQ hayranlarını ve oyuncularını kucaklaması zaman aldı. Gurur Gecesi, 2012’den beri Lynx’in bir parçasıydı. Reeve’in diğer takımları gibi, Lynx ve NBA’nın takımları için ilk takımlar, “bizim çok gey takımları için, bunları yapabilirler” olabilecekler. bunu zaten herkes al.”703)

Ancak, WNBA’ya yönelik

sadece,

WNBA taraftarlarını soldan çıkardı , Karen Mulesky, Desiree Endres ve Samantha Camerirei. Kredi… The New York Times için Andrea Ellen Reed

“Bu üssün sizi hiç terk etmemesine rağmen” dedi Reeve buna neden olabilir, bu muhtemelen olabilir.”

Erica Mauter 2004 yılında Minneapolis’e ve kapsamlı hemen Lynx oyunlarına katılmaya katılmaya başladı.

Kendini queer olarak görünüşte Mauter, “Genela göre göreceli olarak var olanda, boyutun insanınız başka insanlar aramayı planlıyorsun” diyor. “Gittiğiniz her yerde bu doğru. Hedef Merkezine girdiğinizde’ bu doğru. Bir düzeyde, insanlarımın burada olduğunu görebiliyorum’diyorsunuz.”

(9701)

Mauter, takım ve ligin ürününün yazını dedi. LGBTQ hayran kitlesi. ayaktayız. En var ürün kabul edebilirsin.”

(98002) Lynx’i 2011’de ilk şampiyonluğuna benim Lynx yıldızı Seimone Augustus, 2012’de evlilik desteğini savunmak için adını kullanma fikriyle halkayı ve ligi seçmeye yardımcı oldu. .

“Sporcular cesaret gösterdi” dedi Reeve. “Ve bu çok oluyor.”

Eski Lynx takımı Seimone Augustus, ve WNBA’yı kapsayıcı olmayan itti. Kredi… The New York Times için Jenna Schoenefeld

Ağustos, oyuncuları 2016’da Black Lives Matter protestolarına katılan ilk profesyoneller olan Lynx içinde aktivizm için bir emsal oluşturdu. Aslında çok test etmek için — Minnesota Lynx’in bizim olduğu gibi gerçeğinden gerçekten pratik dene,” diyor. “LGBT’nin gerçekten anlamlı ve anlaşıldığını düşünüyor” diyor. (980070)

Lynx’in basketbol başarısı ve sahada öğrencilerde, Whalen’in Minnesota Üniversitesi’nde elde ettiği görüşün başarının üzerine inşa edeceğine yardımcı oldu.

“Umarım Dörtlü için şehre gelen herkes Minneapolis’ “Herkesin saygı duyulan ve takdir edilen bir şey” dedi Brunson.

Devamını Oku