HaberleR

güncel tanıtım sitesi

(9702) Connecticuttan Paige Bueckers ve Stanford Haley Jones Cuma gününden günte ribaund için terkedilmek için, Buecker pallayarak sahayı ifade etti. Bueckers birkaç dakika sonra geri döndü, ancak Stanford’dan Lexie bir ribaund için hamle yapıldında tekrar tekrar tekrar yığıldı.

bugün dünya çapında bir günlük maçında bir gün söz konusu olduğu gözünden, bu iki yüksek düzeyde puan için yarışmalar dışıdır.

Ancak Bueckers’ın sol dizindeki anteriyor tibial plato kırığını ve lateral menisküs görünümündeki iki onarmak için yırtığını görüntüleyin. 20 yakın gardiyan, Şubat ayı sahaya döndü ve bir ay önce 13 dakika olan oyun yavaş yavaş yavaşladı. Cuma, Stanford’a 34 dakika gösteri ve takımına 14 sayı, 4 ribaund ve 5 asistle gününü anlattı.

Buckers, oyundan sonra şikayetlerle ilgili sorular yanıtsız kaldı. “Evet, iyiyim” dedi.

Pazar günü, Güney Carolina ve 2022 kadın milli 6 metrelik Aliyah Boston da dahil olmak içinde en iyi savunma takımı ile karşılaşacak. Yılının ve doğum gününün hazırlanması.

Bueckers, bu sezon sakatlık veya hastalık yüzünden zamanını kaçıran Huski’lerin uzun bir kullanımı. Ancak 2004-5’ten bu yana en kötü normalden toplamda iki No.1 tohum – North Carolina State ve Stanford – almak için geri dönmeler ve şimdi 2016’dan yana ilk ulusal şampiyonluklarını bu yana için tekrar yapma umuyor.

Yeniden70 çıkacak, Bueckers ve takım arkadaşları arasında ortak bir konu olacak geldi. Cuma gününün ilk düşüşünden sonra Bueckers yüzünü buruşturdu, sağ tuttu ve topal sahayı terk etti. Sonra, kötü niyetli kişilerden bir hava atışı için bir tartışmada, Bue’den arkadaşlar ona yardım etmek için gelmeden önce kısa bir süre elleriyle kapattılar. Buckers onu terk etti ve oyuna devam etti.

Bueckers cumartesi günü, “Dün gece olanlar gibi bazı şeyler, daha anlık çok bir acıdır ve onu öylece üzerinden atabilirsin,” dedi. “Sadece uzanıyordum ve bir önce oyuna geri dönebileceğim bir süre yaptım.”

“iner iner tekrar tekrar içerden, için sabırsızlanıyorum” diye ekledi.

Pazar günkü maçtan önce Bueckers, bir banyoda oturmayı, germeyi ve “vücudumuzu ve zihnimizi hazırlayacak olan tüm cihazlarını” planladığını planlamadan.

UConn’un teknik direktörü Geno Auriemma, geleceğine kadar Bueckers oynayacağını ve “onun zamanını sevmelediğini” söyledi. Pazar günü sahadasını değil, “performansını”.

“Yapmamız gereken alışveriş yapacağın süre boyunca, onu orada kalacak. Bir şeyle, bu şekilde veya eklenecek olan biraz zamansa, onu uygulayacağım olacak, ”diye Auriemma. “Yarın elleri dolu olacak. Muhtemelen Amerika’daki en iyi savunmayı oynuyoruz.”

Cuma Stanford’un hücumunu örtbas eden ve en skorer okulunun çift hanelere eğitimini Güney Carolina’lı Breal, sakatlığı olsun ya da olmasın Bueckers’ın ilk etkinliğinde çıkması bekleniyor.

“Konu Paige gibi ve öncesinde, orada ne kadar önemli değil” bence adrenalin onu gelecek. “Kesinlikle tüm üretimimizi geliştirmek için elimizden geleni yapıyoruz.”

Devamını Oku