HaberleR

güncel tanıtım sitesi

Louis van Gaal her şey şakacı bir gülümsemeyle söylediğini söyledi. Hollanda’nın çekilişi, resmi açık sözlüklüğüyle kolay olduğu ve Dünya da öyleydi. Bunun yerine, “renkli” idi. Bu daha iyi bir kelimeydi. Ekvador’un güneş sarısı, Katar’ın zengin kestane rengi, Senegal’in koyu yeşili ve yanan Hollanda turuncusu:

Elinden sevincini saklamaya başladı. Ne de olsa, kendisi için ve herkesin istediği gibi, tam da tahmin gibi – – grafiksel olarak ve ciddi olmayan terimlerle – setiti. Herkes, ev sahibi ve bir körfezle en iyi eğitimn en nazik paketleme olan Katar’ı çekmek istedi. Sadece gerekliti.

Ancak van Gaal’ın dişleri kandırılamayacak kadar uzun. Ayrıca, Dünya kupası beraberliklerinin sadece abartılı ve şekerli, zamanla doldurulan ve İdris Elba ile dolu da hazırda; Onlar da kimerik. Bir kehanet kalitesine sahiptirler. Çoğu zaman, ilk okumada ne anlama gelmelerini anlamazlar.

Örneğin, İspanya ve Almanya’yı ele şekilde, E Grubu’nun başında berabere kaldılar. Karşılaşmaları karşılaşmalarının ilk haftasının sonunu işaretlenecek; bu, yarışmacı olarak yarışmacılardan gelecek şekilde yarışmacı olarak yarışmayı ve dünya şampiyonu olacak. İkisi de kısa çöpü çekmiş.

daha sonra toplar yuvarlanmaya devam etti ve adından söz etmeye devam etti ve gerçekten ayaklarının yolunda gideceklerinin ortaya çıkması. Japonya zorlayıcı olmayacak ve Kosta Rika veya Yeni Zelanda’dan hangisi grubu doldurursa, şehirle yetinmeyecek. Ancak bunların dışında İspanya ve Almanya’nın ölüme, kalitesine veya soyağacına sahip değil ve her ikisi de bunu başarmaktan emin olacak.

Veya 2018’de yarı finali – ve geçen yaz Avrupa’ maçı kazanın finalini – maçla karşılaşmada solgun bir Almanya ve Ukrayna olan İsveç’e nakavt maçlarına bakın.

İyi talihi, İran, Amerika Birleşik ABD ve zaman, Galler ve Ukrayna’dan biri, jeopolitik entrika sizin için seçmen çok daha zengin bir grupla gibi gibi.

(9702) İran’ın Sırp teknik direktörü Dragan Skocic, Amerikalılarla tanışmaları sorulduğunda, ülke çapında 1998 yılında bir karşılaşmalarında buket alışverişinde bulunmalarına bulunarak, “Çiçeklerden ziyade topları fileye koymayı tercih ederim” dedi. Amerikalı meslektaşı Gregg Berhalter, “Futbol politik aşar” dedi.

İspanya Teknik haber Luis Enrique, Alman mevkidaşı Hansi Flick ile birlikte. Takımları aynı bölgede. Kredi… Kai Pfaffenbach/Reuters

Ancak grup için bir tesis kurası sadece grup için bir kursa değil: Aynı zamanda tüm çarpışma için bir yol haritasıdır. Eğer olsaydı İngiltere -bu seferne inanın olduğu gibi, durmuş kazansa çok daha kullanışlı bir şekilde, nakav öncetın yokuşnn. Afrika’nın üzerinde fazla bir takım olan bir gidenya için, son 16’da beklemede olabilir. O zaman finalde son şampiyon İspanya olabilir. Bunun için ne olursa olsun hemen başlayın.

kaderlerinden olan olan bazı takımlar olacak: Fransa’nın lezzetleri ve Tunus ve Avustralya ve Birleşik Arap imalatlarından Peru’nun çok az sorunu olmalı. İki Güney Amerikalı yarışmacı, Brezilya ve Arjantin’den emin olacak. (980070suz Amerika) (980070suz Amerika) Birleşik devlet. Berhalter, “Dünya kupasındaki en genç kadroya sahip.” “Bizim için bu bir avantaj. Adamlar korkusuz.” İngiltere’deki takımları için bir favori olabilir, ancak sekiz yıllık bir aradan sonra geri dönen ABD’nin ikinci bitiremeyeceğine inanmak için için hiçbir sebep yok.

ve kaderine olanlar da olacak. 1986’dan beri ilk kez bu etabı süs Kanada, gerçek bir yükseklikte olmayan bir şekilde daha fazla olan bir grupta sahip: hareket ve Belçika dört yıl önce ikinci ve herkesle devam eder, Fas ise zorlu eleme sürecinden geçti.

yine görüntüde öğretim tarafından Van Gaal haklıydı: bilmenin nasıl olacağı bir şey olup, hangisinin düzgün hangisi olduğu kabadanın bir yok olacaktır.

Devamını Oku