HaberleR

güncel tanıtım sitesi

NFL oyun ekibi Deshaun Watson Cuma günü, iki düzine kadın tarafından yönlendirilen cinsel saldırı eylemlerini kadar en doğrudan ve güçlü inkar etti.

Eski Houston Texans oyunu, yeni Cleveland Browns tarafından düzenleme bir basın toplantısında, “Ben takımına saldırmadım. hiçbir şeye saygı duymam” dedi.

Browns bazı hafta 26 oyun için takas yaptı ve Teksaslılara ilk turda üç içeren bir paket ve Watson’a yeni bir NFL’nin tam garantili, beş yıllık 230 milyon kişi bir sözleşme için. garantili para rekoru. (98003)

Ekip, hukuk yasanın masaj randevularını kısa sürede vurarak, cinsel yönelim ile oral sekse veya birkaç örnekte vakayı örnekle Watson’ bu ta taüüa 22 vakada gibi Watson’ bu ta ü tasavvur etmeyi hedefle. Teksas’taki iki büyük jüri, bu ay Watson’a yönlendirmeyle ilgili 10.

Watson, hukuk davalarına ilişkin bilgilerdeki iddiaların durumlarını ele almaya yönelik, ancak genel 24 kadın tarafından yapılan hukuk ve suç duyurularının doğru. eğitimle ilgili hukuk davalarını sonuçlandırmanın “dersleri” eklenecek.

Watson’dan “Bu insanların gittiği tahmin edilemez bir şekilde asla gitmem ve gitmek için gitmeye devam etmeyen” dedi Watson.

Browns genel müdürü Andrew Berry, üç kez Pro Bowl oyunundan oluşturulan Watson için takas yapma konusunda rahat olmak için “beş” olduğunu söyledi, ancak doğru olduğunu doğruladı. Watson’a davanla hiçbiriyle içermiyordu.

Ekibin danıştığı avukatların, “bir ceza soruşturmasına müdahale olarak değerlendirilebileceğini” önerdiğini söyledi. Browns, Watson için iadenda, Teksas, Harris County’deki büyük bir jüri, kendi yetki bölgedeki dokuz davayı zaten reddet bölgetmişti. Ek olarak, NFL müfettişleri, deneylerin en az 10’u ile önceden görüşmeleri yaptı.

Berry, ekibin Watson aleyhindeki iddialar hakkında “kapsamlı ve bütünsel bir bakış açısı” yaşlılık için “kolluk 800 topluluğu”ndaki “bağımsız araştırıldığını” kullandığını söyledi. Berry, bir haber gazetesinin bu müfettişlerin konuştuğu konuda hakkında konuşulduğunda cevaplanıyor. (9704)

22 kişiyi temsil eden avukat Tony Buzbee, Browns ya da herhangi bir NFL takımıyla benzerdir. müşteriler. Sports Illustrated’a 2019 randevusunda uygunsuz davrandığını başka bir öğrenciyi da Browns’ın müvekkiline ulaşmadığını doğruladı.

NFL’nin Son Tartışmalarını Anlayın


Kart 1/5

Bir balıklı Izgara. Amerika’daki en popüler spor ligi, küçük yaştaki öğrencilere kadar süren cephelerde eleştiri ve kaba sorunlarla karşı karşıya. NFL, öğretmenlerin vekadının okulunun oğluna bir göz atın:

için moral bozucu bir kültür. 2014 Ray Rice skandalından sonra, NFL kadınları işe alma ve terfi etme çabalarını hızlandırdı. Ancak The Times’ın 30′ fazla kişisel, bir başarıdan daha iyi olmuş gibi hissettiren gibien boğucu bir kurumsal kültürden bahsetti.

(98001)

Irk davacılığı. Siyah ve Hispanik olan Miami Dolphins baş antrenörü Brian Flores, NFL ve 32 takımını işe alım uygulamalarında ırk ayrımcılığı nedeniyle davayı tercih etti. Bay Flores daha sonra Pittsburgh Steelers tarafından savunma yardımcı antrenörü olarak işe alındı. (Dava devam.)

Cinsel taciz iddiaları. Commanders’ın sahibi Daniel’ın sahibi olan Washington’ın eğitimini yürüten çocuklara yönelik tacizlerinin ardından NFL soruşturma konu açıldı. Temmuz ligleriyle, ön ofisindeki taciz iddia bir soruşturmanın olayını 10 milyon para cezaya çarptırdı.

(9704)

(9701)

Beyin canlılarından serpinti. Son şiddet ve ölüm ölümler, ligin uzunTE devam eden ve bugün bazı oyuncularda bulunan bir beyin olan C ile ilgili sorunlarının çizdi. Yaklaşık 1 yılda bir anlaşmaya NFL taleplerini değerlendirmede temelli şekilde kullanmayı kabul etmeyi kabul etti.

(9704)

Houston Polis Departmanı Watson faaliyetini tartışmadı ve bir sözcü Cuma öğleden sonra seçim, Browns ajansla iletişim kurmuştu. Polisin Watson’a davanın soruşturmasının bir parçası olan arama emirlerinde, yaklaşık bir yıldır üzerinde çalışan memurlardan, suç duyurusunda bulunan kadınları “inanılır ve seviye” olarak nitelendirdi.

Watson, Browns’ın genel menajeri Andrew Berry ve teknik direktör Kevin Stefanski ile birlikte sorular yanıtladı. Kredi… Ken Blaze/USA Today Sports, Reuters aracılığıyla

40’tan fazla kadın, ilk davaların 2019’dan Mart 2021’e kadar açıldığı Watson’a masaj terapisini sağladıklarını söyledi. Watson, sosyal medya aracılığıyla yollardan giden yollardan, onları kullanmasında bir faktör olarak öne doğru ilerleyeceksiniz. çocukn, ajan’ların oyunlarını oyunlarını oyuncaklarını mandıra “bir plan oyuncaklarını ve Brown’ların” söylediğini söyledi. (980070 (98002) Watson, seviye ve güvende güvenen C süre ve “muhteme üzerinde kalacak bir leke var” dedi. Bir danışman yok isteyip taşınmanında, “Bir sorunum. Benim bir sorunum yok ve beri müşteri şeyim şey bu.”

Berry’ye dahil ve Browns organizasyonunun Watson’ın herhangi bir yanlışta bulunduğuna inanıp kalite soruldu. olumlu etkiyi dile getirdi. Bir ekip halkla görüşmeyi kontrol ettikten sonra basın toplantısını tamamladı ve bir fotoğraf istedi.

Devamını Oku