HaberleR

güncel tanıtım sitesi

NORTH PORT, Fla. — Modern beyzbolun evrimi, Atlanta Braves’in oğlu iki şampiyonluğuna giden yolu ile düzgün bir şekilde açıklanabilir.

1995 World’de, ilk dört gösteri dörtlü ace başlangıçoyuncusu – Greg Maddux, Tom Glavine, John Smoltz ve Steve Avery – kullanılırlar, sonra Cleveland’ı için Maddux ve Glavine’e geri dönerler. Geçen sonbaharda, Houston nasıl iki maça bir farkla, iki küçük için Dylan Lee ve Tucker Davidson’a döndüler. Yine altı yarışmacılık kazandılar. (980070) Lee Pazarında, okul tasarımında (980070) giydirilen 89, okul çocuğunun çizdiği “Bu akıllara durgunluk” veriyor dedi. Eski modelna ne oldu? Lee, birkaç tezgah ötede, Los Angeles Dodgers’ta bir düzine yıl ile, Lee’nin eski 74 Kenley yaptıklarıda

hepsi kurtarıcıcı geçti. “Yani o numarayı alabilir.”

Lee ve Davidson hala kariyerlerindeki ilk zaferlerini. arıyorlar. Lee Lee Series’den önce, son kadar World 2017’de A Sınıfı Greensboro Grasshoppers içindi.Davidson, Houston’da World Series’in 1. maçına başlarken Charlie Morton bir gerite bacağını kırana dönüş’nın sonraki sezon karşılaşmandaydı. Davidson’ın World Series bölümü, ana dallardaki amarillo idi ve ona Texas’ta bir paketün kazandırdı. .

Tucker Davidson (beş kariyer ile ana dalda) 2021 Dünyanin 5. Oyununa başladı. İki vuruşta dört koşuya izin verdi. Kredi… David J. Phillip/Associated Press

Dylan Lee (iki büyük lig atış sırası) World Series’de iki kezya çıktı.Atlanta’nın son sahne 4. Oyuna başladı.

(9704)

Lee, bir ilkolarak tartışan ancak serinin başında iyi bir çok Kyle Wright için bir açıcı olarak dört vuruş (bir vuruş, iki yürüyüş, bir vuruş) ile karşıya kaldı. liyordu. İlk atışta golsüz bir atış yaptı, ikincide yalpaladı ve tekrar katıldı, 9-5’lik birta karar vermedi.

“Olabildiğince çok vermemi istediler” dedi Davidson. “Ve kesinlikle, o zamanlarında kullanmamız gerekiyor. Bu gece shift’e devretmek ve yapmalarına izin vermek istiyoruz.

Şu anda Miami Marlins forması giyen bir dış saha olan Jorge Soler, iyi zamanlanmış üç maçı vurduğu için World Series’in en koparılır. Ancak Atlanta’ nın bullpen’indeki Gece Vardiyası çetesi – bir birim olarak – en büyük etkiyi yaptı ve 2.51 ERA

ile takım Dünya Serisindeki 53 vuruşunun 32 ⅓’sini kaydetti.

Lee ve Davidson ile birlikte yürüyüşe çıktılar ve şimdi başlangıç ​​de hazırlıkta yer için yarışıyor. Freeman ilk kalede. dedi. “Kaş deneyebildim; bir yere varamadık. Bir şey en iyi şey’inizi sağlamlaştırmak ve oyunu gerçekleştirmekk. Yani eğer derindeysek, özellikle de planladığımız gibi genç bir küçükla vuruştan sonra belki bir küçük başımız olabiliriz.”

Ian Anderson ve Max Fried genç ama 38 Morton bir istisna. Kırık ayaktan kurtulan oyuncuya yeniden yetiştirecek olan stil kariyerinde 15. sezon için yeniden canlandı.

Kenley Jansen, yılki Ulusal Lig şampiyonasında Atlanta’ya karşı beş karşılaşma dört golsüz vuruş yaptı. Braves’e bir ortakla katıldı. Kredi… Kevin C. Cox/Getty Images

Morton, Connecticut’ta yaşanacak ve büyük küçükler konusunda derin Yankees kesinlikle için kök saldı: Roger Clemens, Andy Pettitte, David Cone vb. Mor atıcılara hayrandı ve bu platinler atmaya, zayıf zırhlı ve oyunların derinliğine inmeye çalıştı. Şimdi, vuruşunu, bir ücreti olan popüler olan bir dizi atışları sallamak ve ıskalamak için uyarlıyor.

“Yedi vuruşta tam gaza artışım, günde vuruş için sahaya çıkışımda gaza gelirim, 2011’den beri tam bir oyun atmayan Morton, “Kesinlikle gaza geldim. Çünkü kazançlı şey kazanç hareketlim: yüksek dönüşlü, yüksek bir kavisle 95 oturmak. Lig bana bu yüzden değer verdi.”

M yüksek hızlı toplar ve eğrileri ile vurulan üst ve alt kenarlarında vurucularında vurucuları vurucu-güneyde

hedef sokaktaydı. Stratejinin nedeni, dedi, hakem standartlarının daha iyi olması.

“Bölge artık bölgedir” dedi Morton. Git 90’ların kasetlerine bak, o adamlar plakadan bir adım atıyordum. Sadece aşağı ve geride kalmışsanız, aşağı ve görünümden görünümündeyken bu iyiydi. Şimdi, ona göre aşağılu ve taramayı bir var, çünkü çünkü vurucular (9 bunu kapsıyor.” otomatik bir top atışubol olarak başka bir bir703), seçmeler o kadar iyi ki, vurucuların atışlarını gözden geçirmek için çok az nedeni vardır. Sadece vuruşlarda sallanıyorlarsa, bu vuruşları yapmak zor olsa iyi olur. Bu perdeleri üretmek her zaman kol üzerinde streslidir – ancak kısa süreli süreli sürehilerin envanteri hiç bu kadar büyük ona.

Atlanta,’larda Tom Glavine, 1990 John Smoltz ve Greg Maddux’un Cy Young’ı kazanacak gibi olacak gibi 1990’larda esas ​​sıkıntısı çekmedi. Kredi… Doug Mills/Associated Press

Cesurlar bugünlerde büyük kendi paralarınalarlar , Max Fried ve Ian Anderson’ın ikisi de birinci sınıf temeller olma potansiyeline sahip. Kredi… Curtis Compton/Atlanta Journal-Constitution, Associated Press aracılığıyla

“Şu anda herhangi bir kampa oyuncu ve ‘Bu adam kim? Ah, 97 atıyor'” dedi Morton. “Sadece etrafa bak.”

Bu silahların toplayan ve onları taze tutan takım, ayakta kalan son takım olabilir. bir oyundan ilk birkaç çıkışı kim alırsa alsın Atlanta yine çok tehlikeli olacak. ve iş o güreşine başlangıçta, bu hakimiyet başka bir şey.

Devamını Oku