HaberleR

güncel tanıtım sitesi

NCAA maçlarının ilk tam günü kitapda ve çılgınlık tüm hızıyla devam ediyor. Şimdi aksiyon, merakla beklenen 16 yeni gideceğim.

oyun, Cuma öğleden sonra, 10 No’lu Loyola Chicago – ve 102 Rahibe Jean Delores Schmidt – ve No. 7 Ohio Eyaleti 12:15’te yapılacak bir toplantıyla dört yolculuğu. Pittsburgh’da.

Bu dört dört yarışma daha — Pittsburgh; Greenville, SC; Milwaukee; ve San Diego – Cuma akşamı televizyon kanalında yayınlanacak: CBS, TNT, TBS ve truTV.

bu kadar çok oyun sürerken, hepsini sevmek zor işte — Cuma günü ne dikkat üzerinde inceleyebilirim süt boya bak.

Özel durum: No. 10 Loyola Chicago (25-7), No. 7 Ohio State (19-11).

Ohio State’in EJ Liddell’i ilk tur draft hakkı tahmin ediliyor. Kredi… Keith Srakocic/Associated Press

Ramblers Mart’ta başka bir derin koşuya hazır mı? Elbette lehlerine sahip olan var.

Ohio State, Cuma günü iki maç üst ve son beş maçın dördünü katılabilecek. İki kilit oyuncu, Zed Key (ayak depozitosu olarak) ve Kyle Young (ayak depozitleri olarak). Birlikte, maç başına 16.3 sayı ve 10.3 ribaund için bir araya geliyorlar. Ne, Buckeyes’ta olsun, 1,6 sayı ve 7,9 ribaund ortalamalarıyla 1,6 metrelik 7’lik genç ve tahmin birinci tur NBA draft hakkı olan EJ Liddell ve 13.3 sayı değeri ile ikinci tur draft hakkı birincive birincivet için Malaki Branham bulunuyor. ve 3.6 ribaund. Ohio State, 2013’ten bu yana 16’ya ulaşamadı.

Bu arada Ramblers, NCAA toplantılarında oğluyla üç karşılaşmada 16’ya ulaştı ve 2018’de Final Four’a kadar ilerledi. 14 sayı, 5 ribaund ve 3 asist ortalamalarıyla nöbetçi Lucas Williamson tarafından yönetiliyor. Porter Mo’nın geneli baharçu’ya giderken, bu rolde olan birinci sınıfta birinci koçu’ya giderken, Loyola savunma bir takım olarak, maçına sadece 5,8 geçiş puanna izin verdi ve savunmada ülke içinde 17. sırada yer yer yer alıyor. aldı. (maç başına 61.7 puana izin verir). Ohio State maçı başına 73,8 sayı ile oynuyor.

Üzgün ​​​​özel II: No. 11 Iowa Eyaleti (20-12), No. 6 LSU (22-11).

Iowa State’den Izaiah Brockington, sol, maç başına ortalama 17.2 sayı. Kredi… William Purnell/USA Today Sports, Reuters aracılığıyla

Asıl soru, Louisiana Eyaleti oyuncularının eski antrenörleri Will Wade’in cumartesi okulundaki okul NCAA’den FBI’ın rüşvet soruşturmasına karıştığına süt bir iddia bildirimi yöntemin müdahaleden kovulmasından sonra nasıl tepki verecekleri. kolej basketbolunda. Hampton ve Howard’ın eski baş antrenörü Kevin Nickelberry, geçici antrenör.

NCAA Turnuvalarına Daha Derin Dalın

  • A Katalizörü: Oregon’dan Sedona Prince’in viral görünümü, kolej basketbolunda yarışmayı incelemesine yol açtı. Düzeltmeler ileri gitti mi?
  • ​Throwback Big Men: 3 numarak atışlara800714) bir çağda, Kentucky’den Oscar Tshiebwe ve Illinois’den Kofi Cockburn, eskiden ne olduğunu hatırlamıyor.
  • Büyük Sahneye Dönüş: Turnuvadan yıllar sonra, bu kadın takımları söz ölçüm önce tarih yazdı.
  • Kalpteki İzci: Eski bir Mets genel müdürü olan Omar Minaya, Providence oyunlarında gururlu bir babadır. Ama aynı zamanda profesyonel olarak ilerliyoruz.

“Açıkçası kalpleri kırıktı ama bu adamlar sorunlar, ellerindeki ustalar ve biz onları sevip mühlet perdeleri. Nickelberry’yi kötü gecelerin sizi bir araya getireceğini, daha da yakınlaştıracağını bilirler.

“LSU için oynayacağız, onlar aileleri için oynayacağız ve daha da dürüst ve karakterli oynayacağız.”

Tigers, ikinci sınıf forvet Tari Eason (maç başına 16.9 sayı, maç başı 6.7 ribaund) ve Darius Günleri için (13,7 sayı, maç başı 7,7 ribaund) tarafından yönetiliyor. program için çalkantılı günü hesaplamak için.

Bir yıl önce Steve Prohm yönetiminde sadece iki maçı kazandıktan sonra, Iowa State bu sezon ilk yıl teknik direktörü TJ Otzelberger’in 20 maçı kazanarak toparlandı. Siklonlar, 12-0’lık bir temel için kapılardan alınanlardan, ancak oldukça fazla 8-12 için için. Siklonlar, 17,2 sayı ve 7.1 ribaund tarafından yönetilen Izaiah Brockington tarafından ortalamalarıyla yönetiliyor.

Uzun yolculuk, hızlı dönüş.

Notre Dame’ın Rutgers’ı yenmek ve İlk Dörtten kurtulmak için iki yükseltmeya yapmak. Dövüşen İrlandalılar Cuma günü Alabama oynuyor. Kredi… Rick Osentoski/USA Today Sports, Reuters aracılığıyla

Paul Atkinson’ın geri dönüşü, Notre Dame’ın ön eleme turunda Rutgers’a karşı yükseltmelerde 89-87’lik yükselişini sabitlemek içinnde, Perşembe sabahı saat 12:02’ydi. Dayton, Ohio’daki maç günü Çarşamba 21:36’da başladı.

“Paul’ün Aziz Patrick Günü’nde 12:02 kurşunu isabet olası’ yaşamış, bu vesileyle belki biraz biraz karma” diye şaka yaptı Notre Dame Antrenörü Mike Brey. “NCAA karşılaşmasında daha iyi bir oyun varsa, onu görmeliyim.”

Notre Dame’ın okuması, San Diego’ya 2,165 millik bir yolculuktu ve Cuma günü Doğu’da 16:15’te Alabama ile randevusuydu.

“Oyunu geri durumu!” Brey, eklemeden önce söyledikten sonra: “Cuma öğleden sonralarımızı altımıza alabiliriz, ancak bunu yapmak için biraz zamanımız olacak.”

Dövüşen İrlandalılar Cuma günü gün sayısı 4 sayılık zavallı takım olarak görülüyor, ancak kendida geçmişleri var. 2011’den bu yana, bir 2019 – hariç her yıl, turnuvaya ön eleme turunda bir takım sadece 32’lik raunda değil, 16’lık raunda da yükseldi.

Perşembe gününden girerken, Play-in oyunlarından çıkan diğer üç takım halalarından biriydi: 12. Indiana, 16. Texas Southern ve 16. Wright State. Indiana, Logan Johnson’dan 20 sayı ve 6 ribaund alan St. Mary’s’e 82-53 yenildi. Wright State, Cuma gecelerinin 1. Başları olan Arizona’yı oynuyor.

Oyunlarında oyunlarında Final Four’a iki kez ulaştı (2021’de UCLA ve 2011’de Virginia Commonwealth).

Big Cilt’i takip edin.

Iowa’lı Jordan Bohannon, yıl guard, Hawkeyes’in Perşembe günü 12. Richmond’a yenilenmesinin ardından. İki Big Deri takımı, Rutgers ve Iowa, karşılaşmadaki tek maçlarını kaybetti. Kredi… Elsa/Getty Images

Bir yıl önce, Big Deri konferansı, NCAA olmak üzere beş ilk dört tohum dahil dokuz takım yerleştirdi: Michigan, Illinois, Iowa, Ohio State ve Purdue. Konferansın dokuzuncu takımdan sadece Michigan 8. tura

Dokuz Büyük Deri takımı, bu yıl 68 takımlı bir parçasıydı, herhangi bir konferanstan en çok. Associated Press tüm Amerika takımına üç oyuncu yerleştirdi: Illinois’den Kofi Cockburn, Wisconsin’den Johnny Davis ve Iowa’dan Keegan Murray, Purdue’den Jaden Ivey ikinci ve Ohio State takımı’ten Liddell Oynatıcı takımı yaptı.

Ancak bu yıl sorulacak, Michigan State 2000 yılında Florida’ya karşı zaferden bu yana bir NCAA şampiyonluğu kazanamayan Big’in birden fazla taşıyının derinliğine sığamayacak. Hatta sadece bir tane.

Notre Dame, 5 sezonun başındaki Iowa’nın Perşembe ilk tur maçlarından 12 Richmond’a kaybetmesinden Rutgers’ı elemişti (Richmond, 12 tepeler veya daha az seride 9-0).

3 No’lu Purdue, 3 No’lu Wisconsin, 4 No’lu Illinois, No. 7 Ohio Eyaleti ve No. 7 Michigan Eyaleti dahil olmak, ligin vitrininden birkaç Cuma günü oynuyor. 14 numara Colgate karşı karşıya olan Wis ile 10 numarason ilee kalan Michigan State şaşırtıcı derecede zorlu testlerle karşı karşıya gelebilir.

Wright State, saha dışında zorlu bir sezon geçirdi.

Wright State, Horizon League maçlık maçında Kuzey Kentucky’yi yendikten sonra birinci sınıf muhafızı Keaton Norris ile antrenör Scott Nagy. Kredi… Darron Cummings/Associated Press

Cuma akşamı San Diego’da ilk sıralarda yer alan Arizona ile karşılaşacak olan Wright State, bu sezon ilk dokuzuncu maçın yedisini kaybetti. Bu, futbol oynamaktan çok daha kolaydı.

Koç Scott Nagy’nin geçtiği Dick geçen akşam öldü. Sezon başladıktan hemen sonra, Scott Nagy’nin lisede yaşadığı bir ailedeki kardeşlerden biri de öldü.

“Yaklaşık bir aylık süre içinde babamı ve gerçekten de erkek öğrencilerden kaybettim,” dedi Nagy. “Ve korkunç bir başlangıç ​​​​tık. Ve duygusal, duygusal olarak çok iyi bir şeydi.

Dick Nagy 17’si Illinois koçu Lou Henson’ın asistanı olmak üzere 33 yıl boyunca koçluk yaptı.

Daha fazla bir haber vardı. Ocak70, pivot AJ Braun’un ilk meyveleri bir şekilde büyüdü.

Raiders, “Basketbolunde Kardeşlik” sloganını benimsedi ve Horizon League üstün şampiyonluk maçında Kuzey Kentucky’yi 72-71 yenerek otomatik NCAA ham hala ham hala.

“Ebeveynlerden bazılarına gidiyorsunuz ve sadece ağlayanları çıkıyor,” dedi Nagy.

Raiders, Çarşamba günü Dayton’da görülen bir Play-in oyununda Bryant’ı 93-82 yaşına göre Arizona ile 16 yetiştirecek şekilde yaşayacaksın.

İzleme stratejilerinizi en üst düzeyde araştırın.

Arkaya Büyük Doğu Oyuncusu Ödülü’nü kazanan Villanova’dan Collin Gillespie’ye dikkat edin mevsimler. Kredi… Tim Nwachukwu/Getty Images

CBS’de ilk günde çılgın olmalı, Loyola Chicago, Ohio State karşılaşıyor, sonra Büyük Doğu karşılaşması ile şampiyonu 2 No’lu 15 Delaware ile karşılaşıyor. Kolej basketbolunun en bilgili saha genelleri arasında yer alan beş yılnova oyun Collin Gillespie’ye bir göz Villa at. (98003)

Saat:15’te, Brey ve Notre Dam’ın Alabama’ karşıya nasıl bir performans sergiledik için TNT’ye bakın ve TBS’de Atlantik Kıyısı 16 seans finalinde Duke ve yıl koçu Chris Sakal altında bir dizi yüksek profilli transferin en bol olduğu 6 bölüm Teksas.

Colgate veya Davidson’ın sinirleri alt üst üstlenmeyini görmek için Cuma günü geç saatlere kadar büyümek ve sonra delilik gününüzü San Diego’dan No.8 Seton Hall’a karşı, No. 21:57 Doğu.

Devamını Oku