HaberleR

güncel tanıtım sitesi

TAMPA, Fla. — Yankees’in 2022 normal yeteneğiun ilk maçına üç hafta kaldı. O kadar, serbest oyuncu öncesi son zamanlara en büyük yıldız geleceği hakkında netlik kazanmayı umuyorsun.

“Bunu konuşacağız, Salı günü” dedi dış saha sınavı Aaron Yargıç günü, takım Yankee, Boston Red Sox’a hazırlık sonunda gerçekleşecek.

daha sonra şunları ekledi: “İyi bir sonraki Mayıs ayında olmak ve insanlardan ‘Ah, satın alabilir misiniz?’ Veya 4 için 0’dan sonra, ‘Bu uzatmayı imzalamalıydınız.’ Onun gidişatını bir şekilde değerlendirmek. Ama önce 7 Nisan ve Bronx’ta dolup bir ev, maçları kazanmaya satın almanın modeli olacak ve hepsi bu.”

Bu oyun, Yargıcın ince çizgili son açılış filmi olabilir. 2013’te ilk turda daha iyi maçtı, 2016′ da Yankees’i seçti ve 2017’de binbaşıları Amerikan oldu.O yıl, All-Star’dı, Ligi çaylağıydı. yıl ve en değerli oyuncu için ikinci

Sakatlıklar 6 yaş 6, 282 kiloluk 70, 282 kilo70 Hakemi nasıltı, genelleştirilmiş dörtn oluşur. Göre, 24.5 galibiyetiyle bu süre Major League Baseball’da en iyi oyuncu. ve Yankees’i, ortalama merkezi (287), iç saha koşuları (39), vuruş sayısı (98) v e atış dahil olmak üzere olmak üzere hücum yönetimini yönetti. temel artı yavaşlama yüzdesi (.916). Ayrıca kez All-Star seçildi.

Büyük lig birkaç kadro, düzenin hayatında Giancarlo Stanton ve Judge’dan daha göz bir gelecekle övünebilir. Stanton, birlikte kalabileceklerinin geri kalanında umuyor. Kredi… Johnny Milano, The New York Times için

Yargıcın güçlü sopası ve plakadaki keskin gözü iyi biliyor. Ana patikalardaki ve sağ sahadaki çevikliği, boyutundaki. hayranlarını şaşırtabilir. Ve kullanımdan dolayı adil birna sahip olan olan bir yapıdanda – uzun süreli yankees dış saha içinde Brett Gardner serbest oyuncu devam ediyor ve yakalayıcı Gary Sanchez gün önce takas edildi – Yargıç, en uzun kullanıcıdan biri ve bir lider olarak bilenlerden biri .

(980070) Yankees 2018’den önce bir başkaslı dış sahanlı Gicarlo Stanton, “Onunla oynamak ve bir oyuncu ve insan olarak seyretmek” dedi. “Umarım kariyerlerimizin geri dönüşü birlikte olur. Ve bunu muhtemelen çözeceğiz.”

Hakem için herhangi bir olası seçiminde bir diğer önemli faktör: yaşı. gelecekte olacak 30 olacak, yani 2023 yetenekliun olacak 31 olacak.

)

MLB Kilitlenmesi Sona Eriyor

  • Yeni parça : Çekişmeli bir iş ilişkisizliğinin ardından lig ve oyuncular birliği, 7 Nisan’dan itibaren tüm işlemeyi mümkün olacak bir anlaşma yapacak
  • İleriye Bakmak: Lokavtın sonu daha iyi bir oyunla yazarsa, ulusal beyzbol köşemiz, hırnınlığın buna değeceğini yazıyor.
  • A Yıpranmış İlişki: MLB’nin komiseri anlaşmayı “zeytin dalı” olarak tanımlanmıştı. Ayrıca lig ve araçlar daha iyi olabilir mi?

Serbest oyuncu son gidişken, Yargıcın tahkimi yaklaşık 17 milyon dolar tahmini tahmin ediliyor. (Maaş’ın değiş tokuş tarihi 22 Mart’tır bu uzun gelecekle yollara açılır.) Hâkim, başka bir yere yakın yollara yakın yollarda ilerlemiştir.

(9704)

(9701)

“Beyzbol’daki olay hakkında ikinci çizgili konuşmak istiyorum,” dedi Yargıç, Yankees’deki antrenmanların günü Salı günü. Tampa’daki bahar eğitim tesisi. “olmak, bu franchising için büyük olmak, çok burada çok sayıda oyuncuyla oynamak ve bu oyun oynamış eski harika oyuncunun ayaklarında bir onurdu ve bir lütuftu. Bu gezegende oynamak için daha iyi bir yer yok.”

Daha sonra ekledi, “Burada ince çizgili kalmak istiyorum. Bu olur, olur. Ama olacaksa, buradaımdan çok güzel bir yer.”

Pazartesi günü, Genel Müdür Brian Cashman, kapsamlı henüz Yargıç ve menajeri ile bir uzatma hakkında konuştuğunu söyledi. Ve bu bahardan geçinden geçman ve geçen hafta sona eren bir iş ile ilgiliz geçeceği, Cash’in benzer gibi, mesai saatlerindeki gibi.

Pazartesi günü gazetecilere verdiği demeçte Cashman, “Yapabilirsek onu geri alabilir” dedi. “Öğrenci ve serbest oyuncu gibi, aynı şeyir ve ortak paydada olmayı. Bunu öğrenmenin tek, onun öncesinde, bazı konuşmalar olacaktır.

Daha sonra ekledi, “Onun bir Yankee olduğu için mutluyuz ve onu daha uzun bir Yankee yapılabilirsek harika olur.”

6 fit-7’de Hakim bezboldaki en büyük oyunculardan biridir. ) Johnny Milano, The New York Times için

Yargıç Salı günü, Yankee’lerin henüz daha uzun uzun

“Çünkü dürüst olmak için, kesinlikle, mutlak gereklimiz çok fazla, kapsamlı ve materyal var” dedi. bir sözleşmeyle ilk kaleci Anthony Riz’yu geri getirmeyi kabul edeceği günü ele alındı. (980070) 3)

Yankees’in yeni sezonunun devamı hüsrana uğrayan Hakim, 2022’yi önemli bir yıl olarak nitelendirdi. Her yıl olduğu, Yankees – MLB’de en fazla Dünya Serisi unvanına (27) sahip olan ancak 2009’dan beri olmayan franchise – sonunda şampiyonluk kuraklıklarına son vermek istiyor.

New York City’de yüz yüze maçlarında insanlar için aşın üzerinde, yargıcın bu sezon iç oynayamazsınız sahada. Politika günüken, Yargıç Salı günü aşı durumuyla ilgili bir sorudan kaçınarak, bunın oğullarına doğru ilk bahar antrenmanları hakkında daha fazla umutlu haftanu söyledi.

“Zamanı geldiğinde o köprüden geçeceğiz” dedi. “Ama şu anda pek çok şey olabilir. Bu amaç şu anda bu benzerlik çok endişeli değilim.”

tercih edilecek, Yargıcın bahar son tarihi yeni değil. olsa da, onun veya cömert bir anlaşmayı gerçekf Mayıs önce gerçekleşmeyecekti.

Cashman, satın alınabilecek satın alınabilecekleri sezondan önce tercih edilen ve bu artık eklenecek olan eklenebilir. ” Ama aynı zamanda bir planlar da için var” diye ekledi.

Devamını Oku