HaberleR

güncel tanıtım sitesi

Galatasaray’a futbol ve voleybol branşlarında takviyede bulunan Tunç Holding, basketbolda da taşın altına elini soktu. Tunç Holding, dünya çapında kazandığı başarılarla isminden kelam ettiren Galatasaray Tekerlekli Basketbol Kadrosu’na isim sponsoru oldu. Basın toplantısına katılan Tunç Holding Lideri Dinçer Azaphan, “İnşallah önümüzdeki ay ve yıllarda sizinle çok görüşeceğiz. Galatasaray’a katkıda bulunmak çocukluk hayalimdi. Çok şükür o günleri de gördük. Yeni mutabakatlara imza atacağız” dedi.

LAZIO MAÇI ASLANTEPE’DE

Sponsorluk muahedesine katılan Galatasaray Genel Sekreteri Köksal Ünlü, Türk Telekom Stadyumu’nun yeri hakkında bilgi verdi. Ünlü, “Stat daha evvel UEFA kriterlerini geçti. Fakat risk almadık. Lazio maçına kadar bu yüzden oynamak istemedik. Lazio maçını %99 stadımızda oynayacağız. Sahanın durumu da çok iyi” dedi.

KOLTUKLAR YENİLENİYOR

Köksal Ünlü, Türk Telekom Stadyumu’nun koltuklarının yenilenmesi ile ilgili çalışmaların kısa vakitte başlayacağını söyledi. Ünlü, “Koltukları yeniliyoruz. Önümüzdeki hafta başlayacak. Kolay bir boya sistemiyle değil, endüstriyel kimyasal boya gerekiyor. Ekim ortasına kadar alt katı bitireceğiz” biçiminde konuştu.

İKİ SPONSORLA GÖRÜŞÜYORUZ

Türk Telekom Stadyumu’nun yeni isim sponsorluğu konusunda yeni gelişmelerin yaşandığını söyleyen Köksal Ünlü, “Stat isim hakkını kıymetini bulmadan vermeyeceğiz. İki sponsorla görüşüyoruz. Bu çok uzamayacak. Muhakkak bir pahaya ulaştığınız vakit geriye rötuşlar kalıyor. Kısa vadede açıklayacağız” sözlerini kullandı.

Fotomac

Devamını Oku