HaberleR

güncel tanıtım sitesi

Birinci 3 haftayı 2 galibiyet 1 beraberlikle kapatan Sarı-Kırmıılılar, transfer devrini takımına kattığı 11 yeni isimle kapattı.

Gruba katılan isimlerin yanı sıra, yüksek maaşlı isimlerle de vedalaşan Aslan’da bilhassa 9.5 milyon Dolar olan Falcao’nun ayrılmasıyla mali açıdan büyük bir nefes alırken, en yüksek maaşlı isim yine Sofiane Feghouli oldu.

Cezayirli yıldız, 3 milyon 850 bin Euro ile bu alanda dorukta yer alırken onu 2.5 milyon Euro ile Muslera ve Babel takip ediyor.

EN AZ ONLAR KAZANIYOR!
Sarı-Kırmızılılar’da en az kazanan isimler ise iki birinci 11 oyuncusu olan Taylan Antalyalı ve Kerem Aktürkoğlu… Geçtiğimiz dönem gösterdikleri performans ile Fatih Terim’in gözdesi ve şuan ulusal grup ile birlikte EURO 2020’de olan Taylan Antalyalı ve Kerem Aktürkoğlu ise sabit kalan maaşlarından şikayetçi olduğu gelen bilgiler ortasında. Bu isimlerle önümüzdeki haftalarda yeni kontrat imzalanması bekleniyor.

Gerçekleştirilen transfer atakları sonrası, Galatasaray’ın geçen dönem 36.3 milyon Euro olan sabit maaş yükü, 30.4 milyon Euro’ya geriledi. Üstelik bu bedelin içerisinde, kontrat feshi nedeniyle Radamel Falcao’ya ödenen tazminat da var. Pekala Galatasaray’ın transfer periyodunda takımına kattığı yeni isimler ne kadar kazanıyor? İşte cevabı…

BARIŞ ALPER YILMAZ
4 milyon TL

SACHA BOEY
450 bin Euro

GUSTAVO ASSUNÇAO
450 bin Euro

ALPASLAN ÖZTÜRK
5 milyon TL

OLIMPIU MORUTAN
600 bin Euro

AYTAÇ KARA
6 milyon TL

ALEXANDRU CICALDAU
700 bin Euro

BERKAN KUTLU
7 milyon TL

VICTOR NELSSON
800 bin Euro

HALİL DERVİŞOĞLU
8 milyon 500 bin TL

VAN AANHOLT
1 milyon 900 bin Euro

Fotomac

Devamını Oku