HaberleR

güncel tanıtım sitesi

Ulusal futbolcu Olcay Şahan, yeşil alanlardan emekliye ayrıldığını duyurdu.

Toplumsal paylaşım sitesi Twitter hesabından futbolu bırakma kararı aldığını duyuran 34 yaşındaki Olcay, veda iletisinde, “Bu satırları yazarken biraz hüzünlü, gururlu ve birçok muvaffakiyete ulaşmış bir atlet olarak yazıyorum. Mesleğim boyunca yaşadığım keyifli anları, hoş anıları, şampiyonlukları, şahane arkadaşlıkları, deneyimleri asla unutmayacağım. Bugüne kadar benim her vakit yanımda olan herkese çok teşekkür ediyorum. Artık veda vakti; çok sevdiğim, her şeyimi verdiğim futbol mesleğimi noktalıyorum. Hakkınızı helal edin.” sözlerini kullandı.

Olcay Şahan, futbol mesleğine Almanya’da başladı. Fortuna Düsseldorf, Bayer Leverkusen ve Borussia Mönchengladbach ekiplerinin altyapısında yetişen Olcay Şahan, profesyonel mesleğine adım attığı Duisburg ve Kaiserslautern gruplarındaki yükselen performansıyla dikkati çekti.

Olcay, mesleğindeki en büyük çıkışı ise 2012-2017 yılları ortasında formasını giydiği Beşiktaş’ta yaşadı. Siyah-beyazlı takımda 180 maçta 35 gole imza atan kanat oyuncusu, bu performansıyla A Ulusal Kadro’nun takımına seçildi. Ulusal formayla 29 maça çıkan Olcay, Beşiktaş’ın akabinde Trabzonspor, Denizlispor ve son olarak Yeni Malatyaspor ekiplerinde misyon aldı.

Fotomac

Devamını Oku