HaberleR

güncel tanıtım sitesi

Galatasaray’ın efsane ismi Gheorghe Hagi, sarı-kırmızılıların yeni transferleri Olimpiu Morutan ile Alexandru Cicaldau’nun kendilerini ispat edebilmeleri için vakte gereksinimleri olduğunu söyledi. Farul Constanta’nın Galatasaray’ı 3-1 yendiği maçın akabinde açıklamalarda bulunan Rumen teknik adam, vatandaşları Morutan ve Cicaldau ile ilgili, “Rumen futbolcuların çok çalışması gerekiyor. Adaptasyon sağlamaları lazım. Oynadıkları maçlarda Galatasaray’da olmayı hak ettiklerini gösterdiler. Vakte muhtaçlıkları var” tabirlerini kullandı. Hagi, iki oyuncunun Galatasaray’a transferinde rolünün bulunmadığını da söyledi.

BENİ MORUTAN İLE KIYASLAMAYIN
Rumenteknik adam, Morutan ile kıyaslanmasıyla ilgili bir soruyu, “Öyle bir karşılaştırmanın yapılmaması gerekiyor. O genç ve yetenekli bir futbolcu, sabır biraz. Vakit lazım. Yavaş yavaş kendisini ispat edecek” biçiminde yanıtladı. İstanbul’a döndüğü için çok memnun olduğunu lisana getiren Gheorghe Hagi, “Bizimle hazırlık maçı oynadıkları için hocama (Fatih Terim) teşekkür ederim. Galatasaray’ın başında çok değerli bir insan var. O ne yapılacağını biliyor. Galatasaray, en büyük muvaffakiyetlerini Fatih Terim ile kazandı. Biz ise ekibi yeni oluşturuyoruz, şimdi yolun başındayız. Deneyim kazanmamız için iyi bir maç oldu” diye görüş belirtti.

HAGİ’DEN ALEX SORUSUNA CEVAP
Hagi,Fenerbahçe’nin efsane ismi Alex de Souza’yla kıyaslanmasıyla ilgili bir soru üzerine ise “Benim yanıt vereceğim bir soru değil. Ben kendimi alanda ispat ettim. Ben tarihi sahanın içinde yazdım. Bu hususlarda konuşmayı öbür insanlara bırakıyorum” tabirlerini kullandı.

YÜZDE 100 GELECEĞİM
Galatasaraytaraftarını çok sevdiğinivurgulayanGheorghe Hagi, birbasın mensubunun”Hedeflerindebir gün Türkiye varmı?” sorusuna gülerek”Yüzde 100″cevabını verdive sözlerinitamamladı.

Fotomac

Devamını Oku