HaberleR

güncel tanıtım sitesi

Tokyo Olimpiyatları’nın akabinde CEV Avrupa Voleybol Şampiyonası’nda da fırtına üzere esen Filenin Sultanları, yarı finalde Sırbistan ile karşı karşıya geldi. Rakibine 3-1 mağlup olan A Ulusal Bayan Voleybol Grubu, şampiyonluk talihini kaybederken, Hollanda ile üçüncülük maçına çıkacak. Pekala, Türkiye-Hollanda voleybol maçı ne vakit, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte rüm bu soruların karşılıkları ve Türkiye-Hollanda maçına dair ayrıntılar…

TÜRKİYE-HOLLANDA VOLEYBOL MAÇI HANGİ KANALDA VE SAAT KAÇTA?

Türkiye-Hollanda voleybol maçı 4 Eylül 2021 tarihinde saat 18.00’de başlayacak. Çaba, TRT 1 ekranlarından canlı yayınlanacak ve şifresiz olacak.

TÜRKİYE- SIRBİSTAN MAÇINDA NELER OLDU?

Sırbistan’ın başşehri Belgrad’da oynanan müsabakaya 3-0’lık seriyle başlayan Türkiye, birinci sette farkı 5 sayıya kadar (13-8) çıkardı. Boskovic’in tesirli performansıyla 7-1’lik seri yakalayan Sırbistan karşısında 15-14 geriye düşen ulusallar, daha sonra toparlanarak 42 dakika süren birinci seti 34-32 aldı.

İkinci sete iyi başlayan taraf 4-0’lık seriyle Sırbistan oldu. Boskovic ile sayı üretmeye devam eden Sırbistan durumu 16-12 yapsa da ulusallar, 16-16’lık eşitliği yakalamasını bildi. Son kısma 21-18 önde giren Türkiye, skor avantajını değerlendiremeyerek ikinci seti 28-26 kaybetti: 1-1

A Ulusal Grup, birinci kısımda istediği performansı sergileyemediği üçüncü sette, 5 sayı geriden gelerek 19-19’luk eşitliği yakalamasına karşın yeniden sonunu getiremedi. Sırbistan, 25-23’lük skorla setlerde 2-1 öne geçti.

Dördüncü sette üst üste yanılgılar yapan ve oyundan kopan ulusal ekip, seti 25-13, müsabakayı da 3-1 kaybetti.

Finale yükselen Sırbistan’da 39 sayı kaydeden Boskovic, maçın en skorer ismi oldu.

Son iki şampiyonayı kazanan Sırbistan, 2019’da Ankara’da oynanan final maçında Türkiye’yi 3-2 mağlup etmişti.

GUIDETTI: ÇOK GENÇ BİR GRUBUZ

Ay-Yıldızlılar’ın hocası Giovanni Guidetti, kaybedilen çaba sonrasında şunları söyledi: “Elimize çok fazla baht geldi lakin hala bu gerilim anlarıyla uğraş etmek için çok genç bir kadroyuz. Turnuvanın en iyi ekibine karşı kaybettik. Yalnızca finali onlara karşı oynamak yerine, yarı finalde onlarla karşılaştık.”

Filenin Sultanları’nın 3.’lük maçındaki rakibi belirli oldu!

Yüreğinize sıhhat Filenin Sultanları!

Fotomac

Devamını Oku